Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao sto je vec napisano gore,sve zavisi od ogranizma...
Jedan moj ortak ( inace cenjeni forumas) jede 15 puta dnevno,i to cesto dzankfud a ima 50 kila s'krevetom....
Ja isto najcesce imam samo 1 obrok...Ujutru me drzi malo kafe i cigarete,posle kad dodjem kuci najedem se...

I šta, ne znaš u čemu je stvar?
Postoji određena hrana koja ne paše određenoj krvnoj grupi, recimo. Nije sve tako jednostavno. Otiđi kod stručnjaka pa neka ti da spisak preporučljive i nepreporučljive hrane.
Uostalom, još si u pubertetu, možda tako deluje na tebe, možda se sekiraš, možda ne unosiš dovoljno vode. I nisam shvatio ono za obroke, je li imaš više ili manje od dva obroka? Bolje ti je da jedeš pet puta dnevno manje obroke, nego dva velika obroka.

Trčanje svaki dan, 2 litra vode, pravilna ishrana, i eto. Ako poštuješ pravila, srediće se od sebe, vremenom. U suprotnom zatraži pomoć nutricioniste, ili drugog stručnjaka.

U hormonima i zljezdi je problem, ali ako se secam to je za tebe izgovor tako da mlatim praznu slamu :lol:

Kao sto je vec napisano gore,sve zavisi od ogranizma...

Netačno.
Tom bi logikom bilo nemoguće udebljati se i smršati, jer, jelte, SVE zavisi od organizma.
Naravno, genetika igra bitnu ulogu, ali nije genetika sida pa da se ne može stanje promeniti. Možeš ti biti debeo uprkos dobroj genetici, i obrnuto. Nekome će trebati više truda, nekome manje, ali ništa nije nemoguće i nepromenljivo kakvim ga ti predstavljaš. Dakle, nije tačno da sve zavisi od organizma ili genetike ili nečeg trećeg, postoje mnogi faktori.

Zapravo ima mnogo extremnih slucajeva gde je gotovo nemoguce ugojiti se...ili smrsati. Jednostavno organizam ne dozvoljav...

Dobro, takve extremne slucajeve mozes uciniti mogucim ako im pristupas isto extremno, ali niko nije ludj toliko...

Ja sam gledao sinoc Noleta,i odusevljen zaspao :D
Laks,igrao je savrseno,naricito 1.set. :D

Pitanje je sta ce biti u finalu DC-a. Jankela povredjen,pitanje je da l' ce igrati,Viktor suspendovann...jedino da Ilija i Ziki dibiju dubl,a Nole oba singla...tako blizu,a tako daleko.

Ja sam gledao sinoc Noleta,i odusevljen zaspao :D
Laks,igrao je savrseno,naricito 1.set. :D

Pitanje je sta ce biti u finalu DC-a. Jankela povredjen,pitanje je da l' ce igrati,Viktor suspendovann...jedino da Ilija i Ziki dibiju dubl,a Nole oba singla...tako blizu,a tako daleko.

Novak fenomenalan, nemam reci.
Vratice se Vica jaci nego ikad.
Ako, ne bude Janko igrao, igrace Lajovic, u dobroj je formi sad.
Mada mislim da ce Janko igrati.

Samo da obavestim, eksperimentalno sam roknuo pola lsdja večeras. Moj cilj je fokus na emotivno stanje kroz prikaz slike i muzike(na repertoaru je pregršt izvođača i bendova, od klasike - Šubert, Rahmanjinov, Šopen, do post-punk bendova - Queensryche, Swans, Rome).
Ako nešto ovde objavim, nije pod zdravim razumom pisano. doduše već sada osećam efekte
odoh dok još mogu xD

Samo da obavestim, eksperimentalno sam roknuo pola lsdja večeras. Moj cilj je fokus na emotivno stanje kroz prikaz slike i muzike(na repertoaru je pregršt izvođača i bendova, od klasike - Šubert, Rahmanjinov, Šopen, do post-punk bendova - Queensryche, Swans, Rome).
Ako nešto ovde objavim, nije pod zdravim razumom pisano. doduše već sada osećam efekte
odoh dok još mogu xD
Koji si ti idiot. :mrgreen:

odoh dok još mogu xD

A šta znači to "pola"? Pola jedne doze, il kako? Možda to nema nikakav efekat. :lol:
Javi kako je prošlo.

Back