Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Au jeote, k'o da si pojeo nekog vilenjaka brate.
Vrh, dojajan dozivljaj, moram priznati! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bome Juzer nije bas sav svoj u zadnje vreme otkako ga klinkica drzi u orbiti malog prsta...
- - - - - - - - - -
Umro sam.
![]()
![]()

@Fjodore
Evo nešto od tripa, al opet treba da sumiram sve utiske, nije lako to uopšte i kazati, jer je doživljaj van svih reči
- First of all, dobro je što nisam imao velika očekivanja niti pripreme jer mi je šema ko s neba pala, sa znao za nju dan pre no što sam uzeo. A ovih pola čak više liči na trećinu, kontam da je lik i za sebe skratio al to je već standard kod sitnih dilera, nema tu šta da se radi osim ako se na veliko ne kupuje, a ja sam dobro prošao za 700 kinti.
- Gorčina u ustima i utrnuće jezika pri konzumiranju; već nakon pola sata prve reakcije u vidu telesne tenzije, kao neka energija koja protiče, a jednostavno je ne možeš kontrolisati(možda je moguće kanalisanje ali nisam se na to fokusirao ovog puta niti sam bio u okruženju da to radim).
- Već nakon 45 minuta prvi vizuelni znakovi, pri fokusiranju na određeni predmet, on se zamagljuje i menja oblike i boje. Svetlo je čudnije, bljesak osvane tu i tamo kao kratko viđenje munje.
- Rahmanjinovljev Piano trio mi nikako nije odgovarao, najverovatnije zbog repetativnosti, pa sam se prebacio na Šubertovu Arpeggione sonatu, ali nisam do kraja(samo nekih 12 minuta, koliko traje prvi movement). Neverovatan doživljaj, samo što se nisam fokusirao na određenu sliku, više sam rasejano posmatrao okolinu koja se pretapala
- Sledi ludilo uz Kow Otani - Prologue to the Ancient land, ovaj monstruozno dobar japanski kompozitor je nešto najbolje za trip. Sad se fokusiram na fotku ruže na mom ormaru, posmatram iz ležećeg položaja, to je ova fotka:
![]()
Više nemam jasnu viziju cveta, pa čak ni okruženja, jer fokusirajući se na fotografiju, sve ostalo je gotovo urušeno, onaj prostor koji me okružuje je i sam jedva postojan a tome svedoči blago disanje zida, nema metafizičkog jer sve izvan je u meni jer sam ja izvan sebe
Ove raspale, uvele latice više i nisu to što predstavljaju; nastaje niz asocijacija i poređenja koja postaju stvarna jer sam prizor gubi svoju jednodimenzionalnost. Tako imam npr iščupana leptirova krila koja zamenjuju latice. Stablo se stapa sa žicom iza, a ona sa travom, pa i bedemom koji se na slici ne vidi ali mi stoji u umu jer znam da on postoji.
I to je otprilike isečak iz tripa, ostalo i sam procesujem xD Da se ne proseravam više.

I sa još nekim jer tad je još luđi trip.Predvidljiv odgovor, ali netačan.Ovaj post je bela zastava, dakle, #140 je potpuno tačan.![]()

Jes da je nesnađena i nezgrapna, al se na vreme uči.
Već je vidim u kategoriji "Asian", a to mi je jedna od omiljenih.
esambolestan
Bolje od nesanice, m?
Ne volim ni zamišljati iskrivljene slike i predstave, odmah me glava zaboli, al deluje interesantno u svakom slučaju.
I kolko te je držalo, vremenski? Planiraš opet, pretpostavljam?![]()

Болеснику један,па то је дете.![]()
Болеснику један,па то је дете.![]()

Pa šta se i ti keziš, bolesniku jedan.
Dostojevski ima malo čudan osećaj za humoristiku.

Za Dostojevskog ne znam, ali ja se nisam šalio, nema humora nikakvog.
Hajdmrš i ti, pogrešno ste me shvatili, dao sam joj fore nekoliko godina, dok stasa, što znači da neće biti dete.

Za nekoliko godina će imati 7.![]()

A ja sam isprva mislio da jedini ovde nisam normalan...

Ljudi, imam za sutra ujutro da uradim par zadataka iz fizike, a ne znam kako da se motivišem.![]()
Umesto toga, čitam Zapise iz Podzemlja.![]()

Ja imam sutra ujutro kontrolni iz fizike i ne znam kako da prepišem. Recimo da smo u sličnim situacijamaimam za sutra ujutro da uradim par zadataka iz fizike, a ne znam kako da se motivišem.![]()

Ako ne budeš učio, završićeš kao glavni junak zapisa.
Dovoljna motivacija?![]()
Ja imam sutra ujutro kontrolni iz fizike i ne znam kako da prepišem. Recimo da smo u sličnim situacijama![]()

Evo, da i tebe motivišem, ako ne budeš učila završićeš kao hostesa u grudnjaku na izvolte.![]()

To i nije tako loše za nju![]()

/niti hostestiranje, da se razumijemo 
Fizika nije moj fah/niti hostestiranje, da se razumijemo
![]()
na kraju smo samo dva zadatka uradili i dogovorili se kako ćemo sutra, ko od koga prepisivati. Onda svirali gitaru, puštali muziku o razišli se. Toliko o instrukcijama 
A odgovor na drugo pitanje?
nije mi najjasnije pitanje, blago rečeno