@Fjodore
Evo nešto od tripa, al opet treba da sumiram sve utiske, nije lako to uopšte i kazati, jer je doživljaj van svih reči
- First of all, dobro je što nisam imao velika očekivanja niti pripreme jer mi je šema ko s neba pala, sa znao za nju dan pre no što sam uzeo. A ovih pola čak više liči na trećinu, kontam da je lik i za sebe skratio al to je već standard kod sitnih dilera, nema tu šta da se radi osim ako se na veliko ne kupuje, a ja sam dobro prošao za 700 kinti.
- Gorčina u ustima i utrnuće jezika pri konzumiranju; već nakon pola sata prve reakcije u vidu telesne tenzije, kao neka energija koja protiče, a jednostavno je ne možeš kontrolisati(možda je moguće kanalisanje ali nisam se na to fokusirao ovog puta niti sam bio u okruženju da to radim).
- Već nakon 45 minuta prvi vizuelni znakovi, pri fokusiranju na određeni predmet, on se zamagljuje i menja oblike i boje. Svetlo je čudnije, bljesak osvane tu i tamo kao kratko viđenje munje.
- Rahmanjinovljev Piano trio mi nikako nije odgovarao, najverovatnije zbog repetativnosti, pa sam se prebacio na Šubertovu Arpeggione sonatu, ali nisam do kraja(samo nekih 12 minuta, koliko traje prvi movement). Neverovatan doživljaj, samo što se nisam fokusirao na određenu sliku, više sam rasejano posmatrao okolinu koja se pretapala
- Sledi ludilo uz Kow Otani - Prologue to the Ancient land, ovaj monstruozno dobar japanski kompozitor je nešto najbolje za trip. Sad se fokusiram na fotku ruže na mom ormaru, posmatram iz ležećeg položaja, to je ova fotka:
Više nemam jasnu viziju cveta, pa čak ni okruženja, jer fokusirajući se na fotografiju, sve ostalo je gotovo urušeno, onaj prostor koji me okružuje je i sam jedva postojan a tome svedoči blago disanje zida, nema metafizičkog jer sve izvan je u meni jer sam ja izvan sebe

Ove raspale, uvele latice više i nisu to što predstavljaju; nastaje niz asocijacija i poređenja koja postaju stvarna jer sam prizor gubi svoju jednodimenzionalnost. Tako imam npr iščupana leptirova krila koja zamenjuju latice. Stablo se stapa sa žicom iza, a ona sa travom, pa i bedemom koji se na slici ne vidi ali mi stoji u umu jer znam da on postoji.
I to je otprilike isečak iz tripa, ostalo i sam procesujem xD Da se ne proseravam više.