Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Deset godina na forumu,preko deset hiljada postova,najmanje deset skupova sam posetio a neke i organizovao,upoznao mnoštvo forumaša...Dosta od mene.Što sam pisao-pisao sam.Ćao!:bye:

Tako bi svi i trebali da urade. Suocimo se sa cinjenicom da je forum krepao i da se vise nikad nece vratiti u ona zlatna vremena.
Ovo sad je bukvalno unistavanje onoga sto je bilo pre i sto je bilo dobro.

Deset godina na forumu,preko deset hiljada postova,najmanje deset skupova sam posetio a neke i organizovao,upoznao mnoštvo forumaša...Dosta od mene.Što sam pisao-pisao sam.Ćao!:bye:

Kontam da ti je odavno prekurčilo, ali si izdržavao da bi mogao udariti ovu desetku na sedmicu. :mrgreen:
Da si još i poruke ostavio na 10,000, kakva bi to priča bila...mogao bi prepričavati unučićima. :)
Uzdravlje maćori. Ako nas gledaš odozgo, evo jedno za ona dobra stara vremena. :pivce: Neka ti je lak real life. :pop::mrgreen:

Ja sam na nekom forumu imala status admina i onda sam banovala ljude kako mi se digne i izdrkavala se pa kad su mi skinuli moć shvatila sam kako sam zla na vlasti i skontala sam da bolje da budem obični čovek iz naroda :mrgreen:

Čudno te videti Docta

Blek Baron ovih dana.

aaa9053346fd4b42154e88e29c55ad1b14c0fbf5420d3bdac530d41a1fc24a32.jpg

Ja koliko se sećam kreptoman nikad nije nikom promenio poruku u "gutam spermu za 100 dinara", mislim strašno stvarno. Osim toga, sve i da jeste, da li to opravdava tebe u ovoj situaciji? Ne mislim moralno, već čisto logički.

Prvo što je zabranjeno pisati uvredljiv sadržaj uopšte, drugo što je to što radiš čista zloupotreba položaja. Pa ako si moderator bar se ti pridržavaj pravilnika.

Ne opravdava ga...ne samo njega vec ni jednog moda..razgovarala sam sa Black Baronom, postovi su obrisani jos tada i ocekujem da se ubuduce ovakve stvari nece ponoviti a korisniku kreptomanu jedno veliko izvini..kako ovde javno tako i na pp
- - - - - - - - - -

Ono sto sam ti napisala mislila sam ozbiljno..da date predlog vezano za ovaj pdf ili otvorite neku lepu temu..

Poslednja izmena:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...dajem-energiju

naša novosadjanka :ok:

- - - - - - - - - -

08-s.milosevic_620x0.jpg

- - - - - - - - - -

Poznata blogerka, Novosađanka Marija Žeželj (18), svoj prvi snimak na “Jutjub” je postavila pre dve godine. Sada na "Instagramu" ima 486.000 pratilaca, na "Jutjubu" 336.000, a na "Fejsbuku" 51.000. nedavno je objavila i knjigu.

- - - - - - - - - -

- Prati me mnogo tinejdžera, neki me vole, a neki ne. Ono što me usrećuje jeste kada vidim da sam svojim radom pozitivno uticala na nekoga i prenela mu dobru energiju - kaže ova blogerka.
Marija tvrdi i da joj je najveći uspeh to što uprkos popularnosti čvrsto stoji na zemlji. Priznaje i da joj je slava donela veliku odgovornost i da joj često ne dozvoljava da se opusti.
- Obično sam dete, baš kao i oni koji me gledaju. Sve ono što pokazujem u svojim snimcima nije nedostižno za njih. Trudim se da sadržaji budu šaroliki. Moj svet, i ono o čemu razmišljam, sličan je njihovom. Verujem da me vole i prate zbog toga, a ne zbog materijalnih stvari.

Back