Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam najjačeg druga. Taj poznaje svaku curu u gradu stariju od 15, a mlađu od 20. Naravno, one ne poznaju njega, al to nije bitno. Uglavnom, o svakoj zna koje je godište, u koju školu ide, gde živi, je li u vezi i sl. Sad mi se javlja da mi kaže kako je pronašao na fejsbuku neku curu koju je video u subotu. Trebalo mu je dva dana da je nađe i dopuni arhivu od nekoliko stotina devojaka.

Sve bi bilo u redu da je nekad imao devojku. Ali, nije. :(

Današnja omladina!:deda:Ae nek' mi neko objasni kako funkcionišu ta Facebook muvanja i one bljuvotine("Hoćeš da se smuvamo/I šta sad")...Ko pada na te fore?
Ja kad muvam moram da:ubodem temu za kojom je likuša luda,odvedem je na mestašce sa prelepim pogledom udaljeno najviše 5 minuta hoda,pevam kao slavuj odabrane pesme čije tekstove po potrebi izmenim,budem opran Perwoll-om...Haos.

Kad izvadi jedan dan iz arhive i krene da muva ove usamljene i ostavljenje pa kad se nakupi... ahahahahahah

Ma nije da ne pokušava, al ebiga.

Današnja omladina!:deda:Ae nek' mi neko objasni kako funkcionišu ta Facebook muvanja i one bljuvotine("Hoćeš da se smuvamo/I šta sad")...Ko pada na te fore?
Ja kad muvam moram da:ubodem temu za kojom je likuša luda,odvedem je na mestašce sa prelepim pogledom udaljeno najviše 5 minuta hoda,pevam kao slavuj odabrane pesme čije tekstove po potrebi izmenim,budem opran Perwoll-om...Haos.

Koliko ja znam, na fejsbuku se ostvari prvi kontakt i zakaže sastanak. Nema tu muvanja.

Ciji li bi mozak mogao ovo biti?

320174_2119958764617_1869046987_n.jpg

Back