Gde mi je Razrusitelj da mu kazem da sam dosao na njegove reci da ce se svako makar jednom razocarati u zenski rod,ceo zenski rod?
Au tebraaa.
Разрушитель је протеклих неколико дана био у одређеним ..... кхм.... кхм.... пословима (до гуше) и није мого да (на време) одговори на инвокације (призивања)

и да се астрално пројектује у овај сајбер простор.
Шалу на страну, не сећам се да су то биле моје речи.....
Можда и јесу (за већину људи), али нисам их користио да опишем себе, пошто се никада у свом животу нисам разочарао у женски род.
Зашто? Паааааааа, зато што никада нисам гајио неке илузије и превелика очекивања према женама. Самим тим, нисам имо шта да изгубим (снове, наде, маштања, блаблаблатрућ).
Човек треба пре свега да буде реалан, да зна са каквим стварима има посла

, а не да гради некакав имагинаран свет (или идеализовано-ружичасту слику).
Самим тим, ако упадне у гоМна или неку зезнуту ситуацију, лакше ће се извући из тога (без емоционалног улагања које укључује разочараност, изненађеност, горчину, а које је присутно у твом случају).
Значи - треба бити равнодушан и не очекивати никакве спектакуларне исходе. Ја са друге стране, не могу да грешим душу, постојали су случајеви када сам био
позитивно изненађен и пријатно одушевљен
поступцима мени драгих женских особа (иако сам у почетку сматрао да ништа вредно не може да изађе из свега тога, дакле - скептицизам), што наравно говори о чињеници да нису све жене исте, и да увек постоји изузетак од правила, да постоје жене које су вредне пажње, и које заслужују доброту, племенит третман и приступ.....