Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne. Nisam divljak,ne histerisem,mada sam se juce izmestio iz koloseka,ako mi verujes.
Pa da se to vec desavalo,ne bi se toliko pitao sta i otkud to sad odjednom,ali nije.
Da jeste,ovo sve bi bilo razumljivo.
Gde,sa njom ne moze da se prica. Nije normalna. Danas je vidim u 23,zatupeli neki pogled nabacila,kroz prozor,sa nekim trulim mindjusama,za koje sam joj pricao ceo zivot da su ogavne,fazon kao neka kosturska glava. Ma uzas. Nije me primetila,a nisam imao nameru da joj pridjem u krrcatoj dvajestrojci. :D

Mislim da te je ostavila zato sto si joj vredjao mindjuse. To nije lepo.

Ja sam juce u svom onom bunilu oko koncerta i u strahu da nesto ne zaboravim jelte zaboravila same karte za koncert. Mislim da to moze samo meni da se desi :sad2:

Mislim da te je ostavila zato sto si joj vredjao mindjuse. To nije lepo.

Ja sam juce u svom onom bunilu oko koncerta i u strahu da nesto ne zaboravim jelte zaboravila same karte za koncert. Mislim da to moze samo meni da se desi :sad2:

:aha: Ne reci cu joj da su sjajne,izuzetne,a bolje da je nakacila cetku za WC solju nego to na sebe. Ja sam uvek uzimao u obzir i pozitivne i negativne kritike. :lol: Ma,nebitno.

Kako mislis,zaboravila karte?
I,šta si uradila?
Kakav je to koncert? :mrgeen:

:aha: Ne reci cu joj da su sjajne,izuzetne,a bolje da je nakacila cetku za WC solju nego to na sebe. Ja sam uvek uzimao u obzir i pozitivne i negativne kritike. :lol: Ma,nebitno.

Kako mislis,zaboravila karte?
I,šta si uradila?
Kakav je to koncert? :mrgeen:

A ti se kao razumes sta je IN danas aha :P (salim se xD)
Lepo mislim zaboravila ih, stigla sam u grad i shvatila da sam zamenila torbice i da cemo na koncert uci nikad.
I drugarica je zvala brata (ovo mi nikada nece oprostiti) koji nam je prvo pola sata drzao lekciju pa tek onda seo u auto i doneo nam karte :3
Koncert Night Shiftaa :heart:

A ti se kao razumes sta je IN danas aha :P (salim se xD)
Lepo mislim zaboravila ih, stigla sam u grad i shvatila da sam zamenila torbice i da cemo na koncert uci nikad.
I drugarica je zvala brata (ovo mi nikada nece oprostiti) koji nam je prvo pola sata drzao lekciju pa tek onda seo u auto i doneo nam karte :3
Koncert Night Shiftaa :heart:

Normalno. Razumem se u sve. Vidis ti kako sam skroman. xD
E pa super,dobro da je imao ko da vam donese. A i nije daleko.
Fazon,blize je Pancevo Beogradu,nego ja koji mu formalno pripadam. ;)

U kojim ste vi zabitima,bliži meni Čačak i Kragujevac nego vama Beograd...A što reče Petar Ban,pripadate mu.

Znaš kako,Beograd ima 17 opština. Do 2008. su 7 od tih 17 bile vodjene kao "prigradske".
Sad su sve izjednacene,jer se grad siri,i jos ce se siriti.
Ja sam u Obrenovcu,22-23 km od grada(od Sajma). Medjutim mnoge opštine,tipa Barajeva,Mladenovca,Lazarevca i Sopota,Grocka su zaista previse udaljene.
Često zezam drugaricu iz Lazarevca da je bliza Čačku nego Beogradu. Komično,ali ne predaleko od istine. Takodje neka zemunska i surcinska naselja su bas daleko,kao i neka čukaricka.

KV-ČA 40km,2008.je vozu trebalo pola sata da pređe tu razdaljinu i to je bila milina.Da ne pričam o tome kako je tada u Čačku sve pucalo od standarda,nije tema.
KV-KG 55km kojim god putem išao,45-60 minuta vožnje kolima.Nikako vozom,putovanje traje 2 sata zbog očajne pruge.

Gde mi je Razrusitelj da mu kazem da sam dosao na njegove reci da ce se svako makar jednom razocarati u zenski rod,ceo zenski rod?

Au tebraaa.
Разрушитель је протеклих неколико дана био у одређеним ..... кхм.... кхм.... пословима (до гуше) и није мого да (на време) одговори на инвокације (призивања) :zelenko:
и да се астрално пројектује у овај сајбер простор.

Шалу на страну, не сећам се да су то биле моје речи..... :lol:

Можда и јесу (за већину људи), али нисам их користио да опишем себе, пошто се никада у свом животу нисам разочарао у женски род.
Зашто? Паааааааа, зато што никада нисам гајио неке илузије и превелика очекивања према женама. Самим тим, нисам имо шта да изгубим (снове, наде, маштања, блаблаблатрућ).

Човек треба пре свега да буде реалан, да зна са каквим стварима има посла :lol:, а не да гради некакав имагинаран свет (или идеализовано-ружичасту слику).

Самим тим, ако упадне у гоМна или неку зезнуту ситуацију, лакше ће се извући из тога (без емоционалног улагања које укључује разочараност, изненађеност, горчину, а које је присутно у твом случају).
Значи - треба бити равнодушан и не очекивати никакве спектакуларне исходе. Ја са друге стране, не могу да грешим душу, постојали су случајеви када сам био позитивно изненађен и пријатно одушевљен
поступцима мени драгих женских особа (иако сам у почетку сматрао да ништа вредно не може да изађе из свега тога, дакле - скептицизам), што наравно говори о чињеници да нису све жене исте, и да увек постоји изузетак од правила, да постоје жене које су вредне пажње, и које заслужују доброту, племенит третман и приступ.....

dear-men-life-without-women-would-be-a-pain-in-the-ass.jpg

:aha:
Типично женско резоновање - уместо да похвали исцрпно излагање о аутобуским линијама у Београду и човеков труд (пост бр. 18940) ликуша реагује
на пост у којем се пљују жене, и труди се да привуче пажњу са оваквим глупостима.

Ццццццццццццццц.

:rotf: Nije te zbog togaa šutnula sto posto, gledaj malo dalje od svog nosa, ko zna šta si prethodno zasr'o...ili si je jednostavno smorio...ili se šalila...:lol: može biti, a ne mora da znači...:lol:
Хахахахахахахахах :hahaha1:

гле! ко је нашо да пише о мушко-женским односима,
ликуша која никада у свом животу није имала дечка. :cepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back