Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Bilo je superiska... Puno piva, kobasica, zajebancije, l0odnitza...Stvarno je lepo bilo, samo sam saznala neke stvari koje nije trebalo da znam, no, necemo o tome...
![]()
Pa lepo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je superiska... Puno piva, kobasica, zajebancije, l0odnitza...Stvarno je lepo bilo, samo sam saznala neke stvari koje nije trebalo da znam, no, necemo o tome...
![]()

Dobro dobrO...Ma Banzaji je uljez...![]()

Evo Fifty, moze li ovako?:zaaaaaaaaag:
Ma Banzaji je uljez...
Sta je s' tobom Kiflo, malo-malo pa nema te...nije u redu.![]()

Ja bih se zadovoljio malom vikendicom pored nekog jezera... 
Dobro dobrO...![]()
Sta radis u Bg-u? 

I treba kad je debil.

Човек је мајсторски одрадио посо.Ovo će se svideti Razrušitelju zasigurno

Ide mi se na neki domaci rokeraj,pankeraj odavno nisam bio. Dojadio mi je trash-narodni-folk,zelim da se izivim jedno vece...Ako zna neko neki zanimljiv dogadjaj u gradu...

Zato sto smo matore smorine koje su skapirale da zivot i nije tako zanimljiv posle srednje skoleee
Meni ne ide u glavu zasto je ovde ovolika smorina, a nije da nema forumasa, svi dolaze, a niko kao ne pise...to neka nova moda, sta? Ne kontam...
Zavera, sine Abel, zavera...
Pretpostavljam da je odavno vec svima ponestalo ideja o cemu da pisu, zadnjih par god. samo kenjaju u prazno...mis'im, ja to oduvek radim pa sam navik'o i mogu da nastavim.