Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Bolje baci tip za Alkmaar-PAOK.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oštriš kandže, a?![]()

-_-'
Imam osjećaj (a osjećaj me rijetko vara) da ćemo se ovaj Ekriven i ja potući, ako se ikad zateknemo na istom okupljanju.![]()
Mada ne verujem da će se to skoro desiti. 
Pfff, stani u red.Mada ne verujem da će se to skoro desiti.
![]()

@ Bosankica:Sad gledam to RS što si stavila za lokaciju,kontam da može značit' i RajvoSa.![]()

Sigurno neće. A do tad će se bijes skupljati, a kandže oštriti. Ništa ti ne brini..![]()
Пета сезона је усрана, док од шесте почиње да се развија један интересантан концепт који се протура све до самог финала glede његових унутрашњих дилема, ''унутрашњих битака'',Meni prve 4 sezone, posle su ussrali i živeli od stare slave. Počeli da zamršavaju konce, pa se toliko zapetljali da se iskobeljati ne mogaše na pravi put.
Мени се чини да ти ниси извукао поуку (или поенту) из оне интеракције која је постојала између Декстера и др. Вогел и приче која се протурала на почетку финалне сезоне,Direkt:Ne znam kako možeš tim rečima isto reći za Dekstera ako je Dekster toliko posran u kasnijim sezonama, da ne pričam o osmoj To direktno poništava stavljanje serije na tron ako ona ima toliko očigledne nedostatke. Mislim, ne znam da li si do kraja ispratio, ali da jesi ne verujem da bi baš to rekao xD A ako jesi, to je opet subjektivno, a o tome Sukhoi nije govorio
Ah, tako lako umem da nerviram ljude. Ali ne treniram za džabe karate 10 godinica, makar mogu da se branim kad preteram. :3

Tuča? Ko je spominjao tuču? Ah da, ma to sam se ja šalila...
Ovaj, kad bolje razmislim, dobar si ti čovjek, ljudina, nema boljeg od tebe, takvog jednom majka rađa
![]()

Bolje baci tip za Alkmaar-PAOK.
Tuča? Niđe. Samo tvoji napadi su bili predpostavljeni.Jednom se rađa ovakva debilčina.
![]()

Ma čim pomeneš karate pojaseve, ja se zalažem za mir u svijetu![]()

Samo ću reći da imam crni, pa sad dobij Nobelovu nagradu za mir.![]()

Crni.. Čula sam dovoljno, tuča je otkazana.![]()

Pfff, i da bude, toliko bi se zafrkavao da bi i mali spanking dobila.![]()
![]()
![]()

Biće tebi slatko, vjeruj mi. Samo nemoj zaboraviti ponijeti kutiju prve pomoći, trebaće ti. za tebe![]()
Neću ja prestajati da treniram iako to radim 10 godina.
Neko flertuje?! :O