Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj zakljucak je da je najbolje da covek nadje ribu koja ima manje skole od njega,koja je ruznija,poslusna,jednostavno neko ko ce da te gleda kao boga i da ti budzi ego.
@ Petre nije lepo da omalovazavas neciji trud.

Nisam generalizovao,mislio sam vise - kupio tata diplomu ... A privatne fakultete nisam hteo da navodim jer se onda uobraze da su fakultetski obrazovane,onda moja ideja pada u vodu...Postoje i kvazi drzavni fakulteti ,ne samo vise :D

Pa ovo je muzika za moje usi :D
Hoces intelektulano nadmocniju, moras da platis i to dosta. Mada ima i onih, koji nisu Direkt, kojima ne bi smetalo sve sto ide ... uz to.

PS. sebe nisam nikako odredila :mrgreen:

Ja sam sreo samo 2,3 intelektualno nadmocne zene u mom zivotu...Bez uvrede,mozda nisam dobro trazio. Znam dosta devojaka koje imaju fin uspeh u skoli,na fakultetu,ali sve je to rezultat ucenja od nekoliko desetina sati...

Pa ovo je muzika za moje usi :D
Hoces intelektulano nadmocniju, moras da platis i to dosta. Mada ima i onih, koji nisu Direkt, kojima ne bi smetalo sve sto ide ... uz to.

PS. sebe nisam nikako odredila :mrgreen:
Не постоји интелектуално надмоћнија женска особа, сећаш се да смо о томе причали? :lol: :twisted:

Постоји само интелектуалка (особа задовољавајућих и солидних интелектуалних капацитета) не постоји на материјалном појму егзистенције некаква СУПЕР интелектуалка, особа која се сврстава у Иберменш категорију.

Дес бре АБЕЛОНЕ :mrgreen:

Е`о за тебе једна песма која изражава твоју суперменско-захебану личнос`:

Ти си једина женска која је успела да продрма мој мали нарцисоидно-мрачни свет.
Заправо ти и ниси женска, ти си неки виши облик живота који има завидне и примамљиве женске обл... пардон карактеристике :per:
... због тога те и волим много. :heart:

Дес бре АБЕЛОНЕ :mrgreen:

Е`о за тебе једна песма која изражава твој суперменско-захебани карактер:

Ти си једина женска која је успела да продрма мој мали нарцисоидно-мрачни свет.
Заправо ти и ниси женска, ти си неки виши облик живота који има завидне и примамљиве женске карактеристике :per:
... због тога те и волим много. :heart:

Jaooo, ovo se ceni...Iako si me nazvao ne ženom, to i nije tako loše pošto ti je uža specijalnost da opleteš po njima... :lol:Volim i ja tebe iako me ti mnogo, mnogo mučiš...:(I pesma ti je vala zajebana, kao da sam ološ neki... :lol:

Jaooo, ovo se ceni...Iako si me nazvao ne ženom, to i nije tako loše pošto ti je uža specijalnost da opleteš po njima... :lol:Volim i ja tebe iako me ti mnogo, mnogo mučiš...:(I pesma ti je vala zajebana, kao da sam ološ neki... :lol:
Драга моја, то са ''не женом'' је шала као и ова песмица :mazi:
ти си АЛФА ЖЕНКА, ти си најквалитетнија по особинама жена са овог дела форума,
и због тога заслужујеш праву пажњу и праве комплименте :dzentlmen:

Моро сам да те ставим под тест, јер сам желео да учврстим своје ставове да си ти та која је изабрана, која је племенита, и која је најбоља

Poslednja izmena:
Драга моја, то са ''не женом'' је шала као и ова песмица :mazi:
ти си АЛФА ЖЕНКА, ти си најквалитетнија по особинама жена са овог дела форума,
и због тога заслужујеш праву пажњу и праве комплименте :dzentlmen:

Моро сам да те ставим под тест, јер сам желео да учврстим своје ставове да си ти та која је изабрана, која је племенита, и која је најбоља

Pa šaaalim se i ja... (mada nemam smisla za humor, to sam zaboravila haha)

E, hvala ti stvarno, divan si, bas si :dzentlmen:

:cmok::cmok2::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back