Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako su nam originalni matorci, e! Sinoc sedimo u gradu nas petoro, a imena su nam sledeca: Jovana, Jovana, Jovana, Jovan, i jedino Ana odskace :D kolektivna konfuzija kad neko kaze Joco

Ana je sadržANA u vašim imenima :mrgreen:

Tako sam ja ovog leta blejao sa M-ekipom, sve likuše imaju imena koja počinju na M. I nikad nisam s njima blejao trezan, niti mislim da sam sposoban to uraditi.

Sinoć sam se dvoumio između loženja vatre ili odvaljivanja od alkohola tako da ne osetim hladnoću, pošto je u mojoj kući hladnije nego napolju :lol: To je pomoćna, ili letnja kuća, kako je zovu, al' čim leto prođe unutra je minus.
Na kraju sam pokušao da založim, i više sam zadimio kuću nego što sam je ugrejao pa sam još i vrata morao da otvorim da bih oterao dim tako da i ono malo toplote ode. Pa sam kupio piva i guaranu ako mi ne bude bilo dosta piva, a naravno ja kakvo sam nezaustavljivo govedo što se toga tiče, nije bilo dosta pa sam guaranu mešao sa votkom :D Usput i založio vatru tako da je sve bilo dojajno. NIšta lepše nego zaspati uz pogled na usijani kamin :cool:

Inače Petre, prejeben album :)
Dugo nisam slušao nešto u tom tripu, sad se uvukao u neki indie fazon tipa ovo:

Uuuuuuuuu,'oću ovo,'oću ovo!:D
992774_457347221027766_1455320826_n.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back