Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da sam na prošloj strani ove teme rekao da moj komp ne može da pokrene ništa jače od 11-ice.Da,procenio sam prema snimku i zato pitam da li je ovo moguće.
13-icu sam igrao na PS3 i sasvim je OK,na stranu što nije ogroman pomak od 11-ice.

ne pročitah...pa nzm ni ja, 13ice se sećam kroz maglu, mada mi beše sranje (na oko) pa nisam gubio vreme.
Generalno, pes puca, tonu samo tako..Kao da drugi ljudi kreiraju igru u odnosu na starija izdanja.Bar kada je u pitanju gameplay. Grafika je dobra ako podesiš na najjače ili bar na srednje.

Da se razumemo, neću ni ovaj igrati, mada je malo bolji od 13ce, ali i dalje sa jebenim bagovima i glupostima koje ne mogu da svarim, pa se pitam koliki idiot treba da budeš pa da baciš neku paru.

Ja skinuo juce odigrao jedno poluvreme i nisam zadovoljan,grafika je losa,ali kazu da mroas da imas zversku graficku karticu da bi ta grafika bila ok,inace gameplay je realan,ali to se ne svidja vecini igraca,sve u svemu ebali su mu kevu ove godine kolko lose odradjeno,ali nadam se da ce ispraviti pecom nekim.

- - - - - - - - - -

http://vukajlija.com/zabava/posteri/637982?fb_action_ids=719240914769433&fb_action_types=og.likes

Obrao nekoliko čokota vranca, i sad imam 40 kg - SVE ZA VINO! :lol: Uff, kako će se piti :love:
Ostalo sutra da se obere i to ide u rakiju ali nisam neki ljubitelj. Da se ja pitam, sve bih u vino pretvorio ali baba je zadrta, a i ćale je ljubitelj loze :mrgreen:

Ako ostane nešto vina sa strane, da na okupljanje donesem da vidite šta je domaće vino bičez :cool:

To uopšte nije retkost. :D
Znam dosta slucajeva gde na svadbi ima vise suza nego smeha,na sa'rani obrnuto. A to što ne biraju teme,mesto i vreme je posebna prica.

Jbg, mislim da ih ima i više, uopšte se ne čujemo sa nekim ljudima, a najbolje je kad je ovako nešto, otkriješ ko ti je šta i gde radi, nagledaš se svega i naučiš za život.
Ah, to je česta pojava da bude obrnuto, zato svoj 18. neću nešto posebno slaviti, samo bližnji i dosta.

Jbg, mislim da ih ima i više, uopšte se ne čujemo sa nekim ljudima, a najbolje je kad je ovako nešto, otkriješ ko ti je šta i gde radi, nagledaš se svega i naučiš za život.
Ah, to je česta pojava da bude obrnuto, zato svoj 18. neću nešto posebno slaviti, samo bližnji i dosta.

Nemas 18 godina?
Ja mislio ti neki matorac koji je ne znam iz kog razloga banuo ovde. :lol:

Ni ja nisam zvao siru familiju na 18.,ko ih ebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back