Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo pre se setih sta sam sanjala sinoc :lol:
Sanjala sam da sam procitala jednu glavu "Na Drini cuprija" i da sam spakovala gumicu i patenticu u torbu. Inace to ne koristim. I malo pre proverih, kad ono stvarno ih nema tamo. A san je bio tako zivopisan. Kod mene se uglavnom motaju neki pokolji xD

I shvatih da sam robot koji nije sposoban da opusteno odigra tri takta standardnog engleskog valcera :besna:

Malo pre se setih sta sam sanjala sinoc :lol:
Sanjala sam da sam procitala jednu glavu "Na Drini cuprija" i da sam spakovala gumicu i patenticu u torbu. Inace to ne koristim. I malo pre proverih, kad ono stvarno ih nema tamo. A san je bio tako zivopisan. Kod mene se uglavnom motaju neki pokolji xD

I shvatih da sam robot koji nije sposoban da opusteno odigra tri takta standardnog engleskog valcera :besna:

Kakav ti je to živopisan san :D ?
Ja sanjao u jednom snu plivanje u jezeru, konverzaciju sa Ukrajinkom(pritom smo zajedno pevali jednu francusku pesmu), i popravljanje pokvarenih zvučnika. I da, neka klinka je pogrešno recitovala Miljkovićeve stihove, pa kad sam krenuo da je ispravim, skontao sam da sam i ja pogrešio :lol:

Salila sam se :lol:
To je prvi put da sam sanjala nesto normalnije. Uglavnom sanjam kako mi nekog iz familije ubijaju i on ozivljava. Da oni znaju koliko su puta ubijeni xD
Kako god ne volim da se secam bilo kog sna, potisnem sve to u glavi i ispadne kao da sam imala san bez snova :)

Ti si luda... ja da ne pamtim i zapisujem snove, krenuo bih u killing frenzy, ili silovao ili ubijao sve redom.
Брате, недостаје ти круцијална компонента за реализовање тих снова на јави; адекватна музичка подлога!

Е`о рецепта - пре него што те ухвати сан (док си још у будном стању), стави лепо слушке и одврни песме овог калибра на твом мп3 плејеру (значи направи хебено добру и разарајућу плејлисту
најогавнијих дет/треш/блек па и индустријал метал песама) да ти тутње кроз вугла све време док будеш књавао:

и ту процедуру понови (брат брату) неких пет, шест дана. Резултати ће бити фасцинантни - направићеш гарант! неко хебено срање, ил ћеш направити серију силовања, ил ћеш неког искасапити,
ил ће бити килинг спри, ил ћеш бацити бомбају у ГСП. :mrgreen:

Брате, недостаје ти круцијална компонента за реализовање тих снова на јави; адекватна музичка подлога!

Е`о рецепта - пре него што те ухвати сан (док си још у будном стању), стави лепо слушке и одврни песме овог калибра на твом мп3 плејеру (значи направи хебено добру и разарајућу плејлисту
најогавнијих дет/треш/блек па и индустријал метал песама) да ти тутње кроз вугла све време док будеш књавао:

и ту процедуру понови (брат брату) неких пет, шест дана. Резултати ће бити фасцинантни - направићеш гарант! неко хебено срање, ил ћеш направити серију силовања, ил ћеш неког искасапити,
ил ће бити килинг спри, ил ћеш бацити бомбају у ГСП. :mrgreen:

hahaha probaću :mrgreen: Ja obično slušam klasiku pre spavanja, ali kako plejlista napreduje tokom vremena, dođem i do nu metala,i tad već počinju čudni snovi, ako se probudim usred noći i skontam šta trešti iz zvučnika :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back