Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nema, mi smo otisli u ***** jos pre, sve sto je valjalo otislo je vani, crvenka nema belog dinara da finansira u RK jer ovi govnari gore sve potrose za sebe
a imali smo stvarno dobru ekipu, da ne pricam sta je bilo par decenija ranije
nikad necu zaboraviti kad smo celu sezonu ispratili na tribinama, kako mi fali to, utakmice su bile fantasticne za gledati:klap:

ne znam koji mi je moj, nocas sam pila i pila i pila, i uopste nije moglo onako lepo da me odradi nego sam sve bila u nekom iufhyiuefhewf raspolozenju, koliko god da je dobro bilo. mrzim kad me tako spuca

ahahha ja sam sad dobila sliku spremanja kajgane jutros u pola 6, cak sam uspela jaje da razlupam bez svinjarija sto je za mene vrhunac kulinarstva narocito u takvom stanju..i ustali u 9, uvek kad se oletvam ne mogu da spavam normalno kao sav svet nego sat dva i nov dan pocinje:dontunderstand:
neki kurvar mi je drpio cigare a u sivackoj vukojebini nista ne radi posle 12, losa noc kad nisam mogla ni da se povatam ni sa kim, a kamoli da imam sex, ne mogu da se smejem joj:evil: koji mi je ku*ac

losa noc kad nisam mogla ni da se povatam ni sa kim, a kamoli da imam sex, ne mogu da se smejem joj:evil: koji mi je ku*ac

haha pa onda su sve moje noći u proteklih nekoliko meseci bile loše :rotf: :mrgreen:
Ebiga, i do mene je, ni ne trudim se više toliko... sinoć baš uletim u spiku sa nekom likušom, ona posle nekog vremena pa me stalno dodiruje, onako ovlaš, usput. Ja kao skontam koje znake odaje
I kaže mi ortak, ima dečka... ja se smorio xD
Samo nešto malo fali da me odvuče, a opet to za mene nije neka mala stvar. Ne bih ni ja voleo da mi neko muva devojku sa znanjem da je u vezi. A i veza je go ******. Sve je go ******.

druze ni meni ne cvetaju orgazmi lately u istim smo govnima i sve mi je nekako postalo smor, svi su momci toliko staticni, ucveljeni i po sablonu na tom polju, cista rutina, mada bih ja opet samo onog jednog sto vecito meljem o njemu i onda tako samu sebe sabotiram skupa s ovim prethodno navedenim :D
svakako lepo od tebe sto si se drzao po strani, ali je.bes ti tu vezu kad ti je dala do znanja sta 'oce
zato ja nesto i ne verujem u to, jednostavno ne znam nijednu vezu gde nema izleta sa strane

ne znam brate, nekako si mi neocekivano u pozadini :lol:

ma ja sam znao tri-četiri pesme sveukupno xD Nema potrebe da ludujem i skačem kad pojma neam :lol:

druze ni meni ne cvetaju orgazmi lately u istim smo govnima i sve mi je nekako postalo smor, svi su momci toliko staticni, ucveljeni i po sablonu na tom polju, cista rutina, mada bih ja opet samo onog jednog sto vecito meljem o njemu i onda tako samu sebe sabotiram skupa s ovim prethodno navedenim :D
svakako lepo od tebe sto si se drzao po strani, ali je.bes ti tu vezu kad ti je dala do znanja sta 'oce
zato ja nesto i ne verujem u to, jednostavno ne znam nijednu vezu gde nema izleta sa strane

Ma kontam, tako i ja čekam da se vrati ova iz Amerike... sve se uvek svodi na to, na nju. Koja god da je šema u pitanju, neka likuša kao trenutna okupacija uma ili štagod, na kraju se sve uvek svede na isto.

Baš sam planirao ovih dana da izbacim jednu staru stvar, koju sam čuvao da ide na album kada snimim sve... ali ništa od albuma, pa might as well ovo da postavim. Mada, i ne sviđa mi se nešto.
Niti pišem za snimanje, niti snimam. Nemam vremena, sad kad dođe leto ako budem imao želju i mogućnost, što da ne. Ali i slabije sve slušam, pa onda interes pada i za snimanje.

e, to mi stvarno nikad, ali nikad nece biti jasno. a cula sam za preevise njih da imaju te izlete... da li je moguce da danas stvarno ne postoji osoba koja ne bi prevarila? sto sam starija sve mi se vise cini da takvih nema.. strasno, ne treba mi takva veza ni za sta

Pa prirodno je da poželiš nekog suprotnog pola iako si u vezi, pa makar čak i bio zaljubljen. To je naših hormona delo, jednostavno nas je priroda sklepala tako, kao i ostale životinje. Sad, mi se razlikujemo po svesti, pa možemo da kontrolišemo te nagone, a to je i poželjno sa društvenog stanovišta(sociology shit). Druga je stvar što neko nije karakter, ili mu jednostavno nije dovoljno stalo da te nagone iskontroliše. Međutim, znam gomilu suprotnih primera.

ahahha ja sam sad dobila sliku spremanja kajgane jutros u pola 6, cak sam uspela jaje da razlupam bez svinjarija sto je za mene vrhunac kulinarstva narocito u takvom stanju..i ustali u 9, uvek kad se oletvam ne mogu da spavam normalno kao sav svet nego sat dva i nov dan pocinje:dontunderstand:
neki kurvar mi je drpio cigare a u sivackoj vukojebini nista ne radi posle 12, losa noc kad nisam mogla ni da se povatam ni sa kim, a kamoli da imam sex, ne mogu da se smejem joj:evil: koji mi je ku*ac
Kako nisi mogla bre da se povatas? Bila si previse alkoholisana ili? Jbt, kako prolaze godine ja shvatam da su zene vise napaljene od nas muskaraca.. Mene samo zanima kako nisi mogla da se povatas? Zena si, lagano to ide... Ono sto sam skapirao, mnoge likuse bi se kresale sa mnooogo ljudi na keca, samo da se to ne "procuje", da ne bi bile k u r v e na glasu, jesam li u pravu?

ma mogla sam, samo sam bila u nekom zajebanom radu da nisam htela nista...ne znam jesi li u pravu, ja mogu da govorim iz svog ugla...sto se mojih drugarica tice 99.9% njih mora prvo da zna dobro dobro tog lika, i da ima zaljubljenosti ili kojecega...a mozda i bi samo nece da priznaju, da l' ih je sramota ili sta vec..i sto je kod nas ustaljeno da zene imaju taj osecaj da kad spavaju s nekim nesto daju...uvek se to tako gleda, iako je u pitanju cisto obostrano uzivanje...

To je jedna od stvari koje me najviše nerviraju kod žena. Treba parče meseca da im dam da bi mi one dale... već mi je dokurčilo sve, i već vidim sebe kako umirem bez pićke na vidiku godinama unazad.
Uvek mi je ona prva rečenica u knjizi Žene u glavi: Imam 50 godina, i četiri godine nisam spavao sa ženom :D

U prevodu ti si idealna žena :)

I jeste tako... baš naleteh na neku ispovest na onom sajtu, neka likuša kaže: kad dečko hoće da imamo seks ja se uvek nećkam jer neću da izgledam kao kurrva.
Ebo te bog. A pazi, još sa dečkom. Kakva je to kurrva ako se kara samo s jednim likom? To je nenormalno, a kontam da tako misli skoro svaka. Da ne pričam ono van veze.

hahaha hvala momci, meni je ovo zaista kompliment posto se trudim da primenjujem sklop muskog mozga vec dugo dugo i mnogo je bolje tako..
nisam ni ja masina ali muskarci imaju mnogo zdraviji i jednostavniji pristup emocijama dok posle satnice zenskih prica mene zaboli glava..
ahahhaha pa sta ti mislis zasto dobar deo zena ceka mesecima pre nego sto ima sex s deckom..doduse postoji onaj broj kojima je pokretac strasti neka bliskost koju steknu tokom pocetka pa spavaju kasnije, ali velika vecina samo tvrdi pazar...
i dosta zena je u strahu da posle toga nece imati cime da zadrzi muskarca...kao cim ti je sve na tacni, vise nije tako zanimljivo, mada se ne slazem s tim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back