DxD
Ističe se
- Poruka
- 2.367
Srpski pab.. Ne znam da li si za to čuo. Jes' da nije šareno, jes' da je skoro sam centar, ali.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imamo mi Golub i Bounty al' nam fali mesto žanrovski šareno,poput gore pomenutih.Kul je da na jednom mestu gruva:hop,punk,techno,eventualno reggae...Zato volim taj koncept hangar žuraji,jedna noć-jedno,druga noć-drugo i super svima.Prednost industrijskih zona je što se nema ko buniti na buku te se fešte mogu održavati do jutra a opet nije daleko od grada.

Verw, kad se udajes?
to je tako tuznoooo aaa srce mi je slomilaaaaaa Branka se udala...
Ej, Branka, Branka, Branka...

No no no ti si sportista kriglu daj meni![]()
Ebote kad je svadja na forumu svi su tu sad kad sam ih ja sve ućutkao svi otišli![]()
Evo me, tuj sam.
Pa ja mislila da se udam kad zavrsim srednju, da nista ne upisujem fax, ali jos sam u potrazi. xD
A kazu nam, pitaju nas da li smo bliznakinje, i onda kad kazemo da je razlika 8 godina, svi ostanu bez texta.![]()

Mladolika ti sestra![]()

Pa ja izgledam malo starije (valjda) nego sto jesam, ona malo mladje i to ti ga dodje na isto.![]()

udaces se na faxu![]()
ver bolje da se udas nego da ucis jebeni fakultet![]()
Vec mi je muka sto prijemni moram da spremam. xD

Pa ja izgledam malo starije (valjda) nego sto jesam, ona malo mladje i to ti ga dodje na isto.![]()

Na ETF-u? Mislim da mi udaja nece ni pasti na pamet, ni bilo sta drugo sem knjige.![]()
j ebote.. prvi petak posle nekoliko godina da ja ne izlazim... cudno.