Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate pa sto samo pominjes te probleme i sve zamaras njima, ako neces da ih izneses?
Zalis se da imas probleme, a ne govoris koji su, jos manje da pokusavas da ih rijesis kako se cini

Koliko znam pomenuo sam ih samo jednom i to da bih poceo ovu zaebanciju sa suicidalnim mislima....

Ali brate kada neko ne moze da shvati moram da ih pomenem jos jednom da bih objasnio sta sam hteo da uradim....

Ali izgleda da je jedino Direkt skapirao....

@nsdd
Znaci sad sam i dzukela.... :)

@Mrki

Ne pricaj o stvarima o kojima ne znas nista...

Pa ti si to naveo kao problem, hoces da se bacis u depresiju da ti ne bi tesko palo kad te ispali devojka neka.. I to nije tipican tinejdzerski problem xD?

No....

Ja sam uvek pomalo depresivan.... I onda da se nasalim sam zatrazio da mi neko pomogne da se bacim u suicidalnu depresiju kako ne bih mogao vise da se ubedacim kada me ova devojka odbije (ne znaci da hoce... ali eto... :D ).... Ono sala....

A posle kada su se malo uozbiljili pomeonuo sam kako svako ima svoje probleme izmedju ostalog i ja i kako ne zelim nikoga da opterecujem njima (bilo je price o tome kako se ubijaju ono koji nikom ne pricaju, a gde ja onda spadam? XD)... i onda sam nastavio sa zezanjem kako idem po konopac... Direkt je jedini skapirao i castio me sa par jako dobrih pesama... Zahvaljujuci njemu obogatio sam svoju kolekciju muzike (posto sam vec poskidao sve i svasta)...

EDIT:

Imas drugih vezbi za trbusnjake... Ima jedan petnaestominutni rezim... Tri ponavljanja, aktivira svaki misic u telu.... Samo ako imas bucice mozes da radis...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back