- Poruka
- 5.540
Ja ne znam sto je s tobom, hoces da se ubedacis da bi lakse podnio odbijanje? Svasta![]()
Ako sam vec ubedacen do krajnjih granica necu moci vise da se ubedacim...
Ajde pomagajte umesto sto ispitujete moje razloge....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam sto je s tobom, hoces da se ubedacis da bi lakse podnio odbijanje? Svasta![]()

Neko će leti da nam ide u školu.![]()

Ako sam vec ubedacen do krajnjih granica necu moci vise da se ubedacim...
Ajde pomagajte umesto sto ispitujete moje razloge....![]()

I naravno jedino ti uvek izadjes u susret....

Jesi lud, da se zamaknes nedje pa da te nosim na dusi![]()
A znate li da se ubiju uglavnom oni koji svoje probleme nikome ne kazuju?
Oni su toliko povučeni da puknu..i onda pukne štoljpi i ode mozak.. uvek tako beše, znate i po pričama prijatelja koji nikad nisu ni sumnjali da bi taj njihov drug to uradio.
Kao i one dve likuše što su skočile sa Pančevca.. jednu su našli, jes'.. al drugu ne
A niko nije ni posumnjao
Tako se ubila jedna devojka iz Crne Gore koju sam znao.. pa prilično dobro
i za mene je bio šok ajde, ali i za njene prijatelje
jes' da se malo kurvala tu i tamo.. možda je to uhodilo noćima, ebiga :S
Pa i ubiju se zato sto se zatvaraju u sebe
jel toliko tesko i sramno priznati da imas problem, ako vec nisi u stanju da ga na pravi nacin(sto ne podrazumeva ubijanje) resis sam
*
Inace ubio si me pesmom
Cunninlynguists - Sunrise/Sunset....
Svaka cast za ovo... Odoh po konopac....
Tek se tako ubio, pa budala, ja kad bih vec hteo da se ubijem prvo bih opljackao nesto, pa kad imam pare odem negde provedem se, neko putovanje, i odmah bi mi bilo bolje xD, skoknuo bih do holivuda da vidim sta se radi tamo..
Ali kad bi ti doslo da se ubijes, ne bi razmisljao o tome da se provodis i pljackas, ebes, dilujes gudru i to xDpa da, zaradim kes uzivam malo u zivotu, ako me ne prodje to, onda se roknem i cao, mada sto da se ubijem kad ako imam para mogu da se provodim bar kolko hocu..Mozda neki dan postanem pljackas, kad resim da se ubijem xD