Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Master Troll... :D

424649_235394976554954_116020405159079_504457_1859803645_n.jpg

I jos cekam da mi neko pomogne... Smaracu vas do sutra ako treba... MWAAHAHHAHAHAHH

A znate li da se ubiju uglavnom oni koji svoje probleme nikome ne kazuju?
Oni su toliko povučeni da puknu..i onda pukne štoljpi i ode mozak.. uvek tako beše, znate i po pričama prijatelja koji nikad nisu ni sumnjali da bi taj njihov drug to uradio.
Kao i one dve likuše što su skočile sa Pančevca.. jednu su našli, jes'.. al drugu ne
A niko nije ni posumnjao

Jesi lud, da se zamaknes nedje pa da te nosim na dusi :lol:

Nece se desiti...... Necu da se roknem....

@Direkt...

haha jos jednom hvala...

A sto se tice ovoga da najcesce pucaju ovi sto ne kazu svoje probleme.... Hehe da... Tako je...

No moji problemi su zaista problemi... Ne zelim opterecivati ikoga njima... Ako bih se ubio iz nekog razloga priznao bih sebi da sam slab, a to nece moci....

A znate li da se ubiju uglavnom oni koji svoje probleme nikome ne kazuju?
Oni su toliko povučeni da puknu..i onda pukne štoljpi i ode mozak.. uvek tako beše, znate i po pričama prijatelja koji nikad nisu ni sumnjali da bi taj njihov drug to uradio.
Kao i one dve likuše što su skočile sa Pančevca.. jednu su našli, jes'.. al drugu ne
A niko nije ni posumnjao

Pricaj mi o tome, jedan moj dalji rodjak koji mi je bio bas dobar drug, sjecam se kako je jednom pricao kako ti koji se zbog djevojke ubijaju su *****, ovo ono, kad on je to uradio...

Sta da ti pricam drugo, osim da sam se iznenadio i na neki nacin i razocarao, nikad za njega ne bi posumnjao ovako nesto, a nije da nijesam znao za njegove probleme.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back