Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
petao ne moze da snese jaje. IMas bus sa 25 ljudi, izadju na jednoj stanici 15 na drugoj jos 15 i na sledecoj Udju 10. Koliko ce ljudi biti u busu?
nisi mi rekao koliko je uslo na drugoj stanici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
petao ne moze da snese jaje. IMas bus sa 25 ljudi, izadju na jednoj stanici 15 na drugoj jos 15 i na sledecoj Udju 10. Koliko ce ljudi biti u busu?

Ili ovo jos gluplje.
Avijon se srusijo na granici izmedju SAD i Kanade. Gdje ce se sahraniti prezivjeli putnici?

nisi mi rekao koliko je uslo na drugoj stanici![]()
Avijon, srusijo-/facepalm ja cu da ih ubijem pa cu da ih sahranim iza dvorista

Prvo - ne znam sta je aviJon
Da, znam to. Oni su zivi![]()

K'o da ste retardirani
fakd ap
odoh ja odavde
a ti Theory naebaćeš što nisi gledao Šejmles
trust me

Vreme je da promenimo kafanu jer je pređašnja premašila 20 000 postova
za one koji bi da evociraju uspomene:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/479451-Pub-T!nejdzheri-vol-2
Živeli
![]()
Sve si mi rekao xD
On laze, al samim tim sto laze onda je ono sto je on rekao istina![]()
Ili ovo jos gluplje.
Avijon se srusijo na granici izmedju SAD i Kanade. Gdje ce se sahraniti prezivjeli putnici?
Nadam se samo da se salis xDPa ako bas moraju da se sahrane onda ce to najverovatniji biti negde gde ih niko nece traziti, nesto slicno sto su siptari radili nasima za vreme rata...

Funny umesto da ponizavas druge forumase bez ikakvih dokaza i argumenata, mogao bi da das svoje misljenje o tome? A ovaj tvoj drugi odgovor je za desetku glup.
Nadam se samo da se salis xD
Jer nema bijelih slova...
A za ponizavanje ti trebaju dokazi i argumenti? xDD hahaha jesi blesav k'o osusena dzigerica...misljenje o cemu? Pa desetka je dobra ocena, hvala Mrkisa geju...
Ne salim se...ako moraju da se sahrane onda ce to najverovatnije biti u njihovoj rodnoj zemlji, bez obzira sto su zivi, sto se mora mora se...![]()

Onda moram nesto da ti kazem.
Moraju da se sahrane-*facepalm*
U njihovoj rodnoj zemlji-*facepalm*
Ne salis se-*facepalm*
Definitivno tvoj najgluplji post ikada![]()
funny, pokusavam nesto da ti objasnim, ali tvoj mozak ne moze to da shvati.