doc.smash
Domaćin
- Poruka
- 4.206
Ne znam kako zaspati 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi se lik sveti u sahu za ono sto sam ja njemu radio u bilijaru![]()
.
. Da ne poveruješ
.Ma znam da je pametan, salim se ja maloMrki je jako pametan, ja vam rekoh, vi mi ne morate verovati.
Uzgred, onaj mat što daje crni u dva poteza damom je fora na koju verovao ili ne stvarno neki padnu. Da ne poveruješ
.

Hahaha, pa ovo moze da upali samo ako igras sa nekim ko PRVI PUT U ZIVOTU igra sah

Hahaha, pa ovo moze da upali samo ako igras sa nekim ko PRVI PUT U ZIVOTU igra sah![]()
.Haha, pa zar si toliko los bio?Jednom prilkom mi se jedan pohvalio da je izvrstan šahista. Zatim je to demonstrirao na opisan način.

Haha, pa zar si toliko los bio?
Ili nije demonstrirao na tebi?
To vec ima smislaMa ne, ja sam na taj način matirao tog "izvrsnog" šahistu.

To vec ima smisla
Odoh da gledam film, pa da spavam. Laku noc![]()
. Ne bih posle toga nikad igrao šaha, veruj mi
.
!
.Jel samo meni ili je i vama automatski prebaceno na tajmlajn na fejsubuku :/ ...
Kako da skinem to sranje i da vratim kako je pre bilo ?
.
Ko bi rekao, ali noć je već skoro prošla.

Ma znam da je pametan, salim se ja malo
Premalo mi je 2 poteza nesto, al ajd'
Mrki, kaze se Rook, a ne TOP na engleskom![]()
idi igraj ovamo, i ja sam juce seo posle 2-3 godine sam opet odigrao nekoliko partija... igras i vezbas..Dobra fora, ali su veoma male sanse da se ovo nekome desi...mada vredi probati, zato cu od sada uvek da krecem kao crni pijun na slici...
Ja pre pola sata ustao...
E, Math, daj jos neke poteze iz saha, voleo bi da naucim poneki potez, nemam veze sah da igram...![]()
E, Math, daj jos neke poteze iz saha, voleo bi da naucim poneki potez, nemam veze sah da igram...![]()
A jes sto se tice imena za pub...
Rascals
Little Busters
Ili ako hocete nesto na srpskom, smislicu![]()
A jes sto se tice imena za pub...
Rascals
Little Busters