Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebati je bezlican glagol, a ja nisam hator, i necu vise da pricam. Sta vam je ljudi bre vidite samo kad sam se reg ovde,a nisam ni iz bg-a uopste. I nisam 92 nego 93 kao sto pise. Sve je istina. Ko ne veruje saljem sliku na pm. Ne smem na forum da postavim sliku jer sam ruzan kao paacov, ni majka ne moze da me voli! Odo da ucim, ja sam uzoran djak idem u chkolu!

Trebati je bezlican glagol, a ja nisam hator, i necu vise da pricam. Sta vam je ljudi bre vidite samo kad sam se reg ovde,a nisam ni iz bg-a uopste. I nisam 92 nego 93 kao sto pise. Sve je istina. Ko ne veruje saljem sliku na pm. Ne smem na forum da postavim sliku jer sam ruzan kao paacov, ni majka ne moze da me voli! Odo da ucim, ja sam uzoran djak idem u chkolu!

hahaha
ae, priznaj ***, vidis da smo svi izvalili, nzm cemu tolika potreba da krijes? :lol:
vidi se po stilu pisanja, i svemu ostalom

Odo da ucim, ja sam uzoran djak idem u chkolu!

Hahaha, pa hator voli strebere, zar ne? :mrgreen:

Kad sam ja napisao prvi post ovde na forumu, hatorka je tada bila aktivna verovatno, tako da ono, nisam hatorka i necu vise o tome da pricam!!!!!!!!!! AE cao. Stvarno nemojte da me nervirate:@:@:@ AHHAHAHAHA, pa sigurno mislite da je to zbog toga sto hatorki pise ispod mrki. E lol.......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back