Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videli tebe i pobegli... :mrgreen:

Imaju l' na čevapima?

haha, ne *****j, možemo mi da se šalimo i zaj.ebavamo i uživo i ovako, ali ne treba mi da mi neko prelistava postove i hvata se za svaku reč koju sam izgovorio polusvestan u pola pet ujutro... if you know what i'm talking about

imao sam i ranije jedno loše iskustvo, približno

svi ćemo mi otići odavde, neko pre, neko kasnije, tako da mi ne treba ta vrsta opterećenja, a iskreno govoreći, i ne shvatam forum toliko emocionalno

ima ima www.budjavičevapi.com/forum/index

haha, ne *****j, možemo mi da se šalimo i zaj.ebavamo i uživo i ovako, ali ne treba mi da mi neko prelistava postove i hvata se za svaku reč koju sam izgovorio polusvestan u pola pet ujutro... if you know what i'm talking about

imao sam i ranije jedno loše iskustvo, približno

svi ćemo mi otići odavde, neko pre, neko kasnije, tako da mi ne treba ta vrsta opterećenja, a iskreno govoreći, i ne shvatam forum toliko emocionalno

ima ima www.budjavičevapi.com/forum/index

Ma ne znam ja, sumnjiv si...:mrgreen:
Salim se...
Znam na sta mislis, ja da vidim nekoga koga poznajem, pobegao bih glavom bez obzira...:mrgreen:
Dobro, ne onog koga poznajem, vise onoga ko je iz mog grada, a ne poznajem ga dobro... :think:

Pa normalno...mada, kako smo krenuli, necemo mi skorije otici odavde...a bilo bui kul kad bi neko ceo zivot postovao na nekom forumu, ne cesto, cisto da se vidi da je ziv...taj bi usao u knjigu rekorda... :lol:

prijavljujem se

i da, meni bi više odgovaralo leto (posle prijemnih), zbog atmosfere i svega, al' vi kako hoćete

e, je l' mogu i ja malo da orgijam? msm,. ono - da se je.bem a da mi ne udje?

Leto rulz...treba sad po ovom ledu da se upoznajete, em trema, prpa em led...tu bi bilo padanja sto od smeha sto od leda... :P

@stojan-jedno vreme si bio,sad vise nisi

'ebi se Hatorka...

Mene su na pocetku bas drkali, bio sam dosta glup i naivan, dobar prema svima i zbog toga me drkali... :(

Al' je fora sto sam bio toliko glup (prvi forum na koji sam dosao ybg) da nikada nisam gledao sve teme, i nikada nisam video kako su me podyebavali neki :mrgreen:

Mislim da je jednom Over rekao kako su svi smradovi zato sto drkaju nove clanove ukljucujuci i mene...zato respect za Overa :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back