User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.032
za tebe gumica oko vrata overu
ali neka dobra,da ne pukne kad zavrnes iz sve snage
Nemoj da pustim snickersa da ti ga utera pa da ne mozes da gledas kao prosli put! Pogledaj par postova iznad!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za tebe gumica oko vrata overu
ali neka dobra,da ne pukne kad zavrnes iz sve snage
Nemoj da pustim snickersa da ti ga utera pa da ne mozes da gledas kao prosli put! Pogledaj par postova iznad!

pa jeste,zaista nisa mogla da ga gledam
promasio rupu,pa mi ga u oko zabo
sad ce valjda da pogodi majku mu

Jesam joj reko?Reci joj!
A na teglu stavi jednu higijensku gumicu...![]()

pa jeste,zaista nisa mogla da ga gledam
promasio rupu,pa mi ga u oko zabo
sad ce valjda da pogodi majku mu
Tisina, corava...![]()
Jesam joj reko?
pa *** treba podesiti te nisanske sprave,velika je to skalamerija! Za to treba fakultet da bi upravljao,a on jadan ima samo srednju!![]()
Jesam joj reko?
pa *** treba podesiti te nisanske sprave,velika je to skalamerija! Za to treba fakultet da bi upravljao,a on jadan ima samo srednju!![]()

zato ti ne moras da brines brigu overu,krenuo nam ti na fax,za koju godinu ces mozda i da opalis nesto
odoh ja,srculencad,uzivajte
Tjao!
oporavila sam se,ali jedva
rana je bila golema
zato ti ne moras da brines brigu overu,krenuo nam ti na fax,za koju godinu ces mozda i da opalis nesto
med i mleko
odoh ja,srculencad,uzivajte

Jel se to nudis?Tjao!
![]()

Kad te ubuduce ribe pitaju sta si zavrsio ti im reci srednju,ali tujac mi je inzinjer!Dodaj jos jedan uzvicnik...
Tako je...al' nemoj vise srati oko srednje, koji ce mi kuvac fakultet kad idem u nemacku ili ameriku da radim cim zavrsim sa svim sra.njima ovde...![]()

Kad te ubuduce ribe pitaju sta si zavrsio ti im reci srednju,ali tujac mi je inzinjer!![]()

Kako to da zaboravim?
a pa ne mogu,on je mesecar. Moze samo jednom mesecno!Ali cu da ga pitam da mi da glas!
![]()
eh, tek sad videh ovo, da sam video malo renije ***** bi ti dao glas....
a mozda i bi, nerviraju me ovi klinci, nema nigde nikog, i onda pocne glasanje i eto njih 10 sa drugih pdf-ova

Jel se to nudis?Tjao!
![]()
daj nemoj biti namcor bez razloga. Sala!eh, tek sad videh ovo, da sam video malo renije ***** bi ti dao glas....
a mozda i bi, nerviraju me ovi klinci, nema nigde nikog, i onda pocne glasanje i eto njih 10 sa drugih pdf-ova
Znam ja da ti mozes dvaput mesecno!
Potencijalno traumaticna i mazohisticna iskustva mi nkada nisu bile na listi prioriteta.
Ja imam manji od snickersovog,neces imati traume!
Pa nisam ni pomislila da dimenzije mogu da budu uzrok traume
Zapravo mogu,u slucaju proporcionalnosti sa kisnom glistom.
Make love,not war!

jao, jao....ja kad sam hator vi ste jos bili deca
kao da ne znate da sam ja u proslom zivotu bio bicikl![]()