Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
A vasi postovi su tako genijalni, originalni i elokventni, da vas naslov teme prosto vredja u inteligenciju.
Jok, mora stoka nesto da pise, pa da crkne... ne moze da se preskoci tema, na svaku mora da se posere. I to po par puta dnevno, da se slucajno ne zaboravite da postojite. Ko da ce vam se prsti osusiti, ako ne nakucate nista sat vremena!
Radovane, Radovane...
Jok, mora stoka nesto da pise, pa da crkne... ne moze da se preskoci tema, na svaku mora da se posere. I to po par puta dnevno, da se slucajno ne zaboravite da postojite. Ko da ce vam se prsti osusiti, ako ne nakucate nista sat vremena!
Radovane, Radovane...

O cemu vas dvojica pricate,pogotovu ovaj kll? Covek se pogubio! Ovo je spam tema i svako ima pravo da pise ovde bilo sta. Na svakom pdf-u ima po jedna,samo ovde imaju dve,ti si bio moderator ovde pa me cudi kako ne znas da je ovo i u tvoje vreme bilo pa se nisi bunio!

Ni vi nista pametno niste pisali na ovoj temi,sluzila vam je za druzenje kao i nama. Ja sam dosao ovde i preuzeo praznu temu jer ne volim novajlije,a ova tema i nije zasluzila da zamre!

Ja sam na visokoj poslovnoj u VA. *** ne placam stan,ni hranu ovde,a para nemam za studiranje van svog grada. Bolje dodji kod mene u Va i upisi ovaj krs od visoke,koja je drzavna skola nego sto ces da zavrsavas Megatrend!