Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A vasi postovi su tako genijalni, originalni i elokventni, da vas naslov teme prosto vredja u inteligenciju.
Jok, mora stoka nesto da pise, pa da crkne... ne moze da se preskoci tema, na svaku mora da se posere. I to po par puta dnevno, da se slucajno ne zaboravite da postojite. Ko da ce vam se prsti osusiti, ako ne nakucate nista sat vremena!
Radovane, Radovane...

Imate prichaonicu, ako hocete da se dopisujete, a ne ovde da se spamuju teme, to je hteo reci.

A vasi postovi su tako genijalni, originalni i elokventni, da vas naslov teme prosto vredja u inteligenciju.
Jok, mora stoka nesto da pise, pa da crkne... ne moze da se preskoci tema, na svaku mora da se posere. I to po par puta dnevno, da se slucajno ne zaboravite da postojite. Ko da ce vam se prsti osusiti, ako ne nakucate nista sat vremena!
Radovane, Radovane...
:eek::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Epik fejl!:dash: O cemu vas dvojica pricate,pogotovu ovaj kll? Covek se pogubio! Ovo je spam tema i svako ima pravo da pise ovde bilo sta. Na svakom pdf-u ima po jedna,samo ovde imaju dve,ti si bio moderator ovde pa me cudi kako ne znas da je ovo i u tvoje vreme bilo pa se nisi bunio!

Epik fejl!:dash: O cemu vas dvojica pricate,pogotovu ovaj kll? Covek se pogubio! Ovo je spam tema i svako ima pravo da pise ovde bilo sta...
Epik fejl ti keva, pa ja i pisem bilo sta, ko sto svi i imaju pravo.

Poenta price je da ste toliko zaludni i nemate zivota i maste da isti popunite, da sad izmisljate kako vam ne valja naslov teme na kojoj do pre 24h nikad niste ni pisali... iz vaseg principa. Plus, dosli ste da pisete samo da bi ste i nju usrali svojim ispraznim chatovima, cisto u inat.

Ja kad sam bio moderator, Pub sam hteo da zatvorim, ali liberalne demokratske vlasti nisu dozvoljavale, a ovu temu da drzim kao mesto za usputnu nekategorisanu konverzaciju, a ne za yebeni CHAT ko na IRC-u.

I dosta vise samnom, sta se stalno pecate cim se javim, jbte... ko obdaniste ste.

Epik fejl ti keva, pa ja i pisem bilo sta, ko sto svi i imaju pravo.

Poenta price je da ste toliko zaludni i nemate zivota i maste da isti popunite, da sad izmisljate kako vam ne valja naslov teme na kojoj do pre 24h nikad niste ni pisali... iz vaseg principa. Plus, dosli ste da pisete samo da bi ste i nju usrali svojim ispraznim chatovima, cisto u inat.

Ja kad sam bio moderator, Pub sam hteo da zatvorim, ali liberalne demokratske vlasti nisu dozvoljavale, a ovu temu da drzim kao mesto za usputnu nekategorisanu konverzaciju, a ne za yebeni CHAT ko na IRC-u.

I dosta vise samnom, sta se stalno pecate cim se javim, jbte... ko obdaniste ste.

Da li sam ja rekao da mi smeta naslov? Nisam. Ovo je kultna tema i naslov koji datira skoro od samog otvaranja foruma i treba da ostane ovakav naslov! MI forumasi koji smo bili novajlije i derista kad ste vi ovde bili stara garda sad smo ono sto ste vi bili nama ovim novim klincima. Ja sam pre imao nick Overkill!:per: Ni vi nista pametno niste pisali na ovoj temi,sluzila vam je za druzenje kao i nama. Ja sam dosao ovde i preuzeo praznu temu jer ne volim novajlije,a ova tema i nije zasluzila da zamre!

Sta si to bio 3ci stepen pa zavrsio? :lol: Ima ovde jos maturanata. Ja uzivam do oktobra,mada uzivacu sve 4 godine,verujem u to.

Da .!.
ustvari, i ja cu morati na praksu, uzeo sam diplomu kuvara, pa da se malo poducim...ali praksa je praksa, skola je skola xD

Sta ces za fakultet?

P.S. kad vec pricamo o tome...ima li negde neki solidan stancic sa solidnom cenom u blizini fakulteta megatrend?!

Da .!.
ustvari, i ja cu morati na praksu, uzeo sam diplomu kuvara, pa da se malo poducim...ali praksa je praksa, skola je skola xD

Sta ces za fakultet?

P.S. kad vec pricamo o tome...ima li negde neki solidan stancic sa solidnom cenom u blizini fakulteta megatrend?!

u kom gradu ti treba stan?:) Ja sam na visokoj poslovnoj u VA. *** ne placam stan,ni hranu ovde,a para nemam za studiranje van svog grada. Bolje dodji kod mene u Va i upisi ovaj krs od visoke,koja je drzavna skola nego sto ces da zavrsavas Megatrend!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back