Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A pusti, moram da se vadim, mislim da još im je ostao utisak da sam neki matori pedofil, a samo godinama mogu to da opovrgnem. :lol:
Sumnjiv si. Nismo imali novih forumasa dinu dana i sad odjednom se pojavi novi,aktivan clan,koji pise razumno. Pa gde to ima?
:pop::pop::pop:

- - - - - - - - - -

Pazi ovu dvojicu sa ovim mackama ... -.-
Dosta sa ti spanking-om,ima ovde i gospode sa slabijim srcem :rumenko:

Pa necu udarati po guzi forumase,ja samo spenkujem forumaljke. :aha: :heart:

Što reče Over,slaba vajda od toga.

Pa da je to tako lako svi bi plivali u parama. I tu bastu sto bi neki da gaje zele jer ne znaju kako je to okopavati,zalivati i onda rokne grad ili bude jaka susa i ode sve u ****,ili jednostavno ne oprase se cvetovi ili uhvati bolest paradajiz i gotovo,na kraju nemas sta da pojedes. Mojoj babi dodju kokoske i ptice i prokljucaju paradajiz,a nije bilo ove godine kise da nalije plod i paradajiz je bio velicine klikera.
sta ces ti sa time da radis?

Pa da je to tako lako svi bi plivali u parama. I tu bastu sto bi neki da gaje zele jer ne znaju kako je to okopavati,zalivati i onda rokne grad ili bude jaka susa i ode sve u ****,ili jednostavno ne oprase se cvetovi ili uhvati bolest paradajiz i gotovo,na kraju nemas sta da pojedes. Mojoj babi dodju kokoske i ptice i prokljucaju paradajiz,a nije bilo ove godine kise da nalije plod i paradajiz je bio velicine klikera.
sta ces ti sa time da radis?

Druže, pogrešio si skretanje, trebalo je levo kod Albukerkija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back