Ekriven
Primećen član
- Poruka
- 794
Misliš, iskusnije. Jer mislim da sam ipak stariji od tebe.Ja ovdje imam duži staž, moraš slušati starije!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš, iskusnije. Jer mislim da sam ipak stariji od tebe.Ja ovdje imam duži staž, moraš slušati starije!![]()

Mislis, iskusnije.
Jer mislim da sam ipak stariji od tebe.![]()

Misliš, iskusnije. Jer mislim da sam ipak stariji od tebe.![]()

Slaba vajda od toga. Ja sam najstariji forumas ovde,pa me niko ne hebe 5%.
Prokleta decurlija,toga u moje vreme nije bilo.![]()

Ma znam, sve znam, totalno razmaženi, sve to treba kaišom
![]()
Mogu da zamislim u scenu gde kaisem bijem forumasice po golom dupetu.

Ko bi rekao da cu da dobijem perverzne i bolesne misli od ovog posta.Mogu da zamislim u scenu gde kaisem bijem forumasice po golom dupetu.
![]()
Bila si nevaljala devojcica Banzaji/Abell/fifti... sljas.![]()

Slaba vajda od toga. Ja sam najstariji forumas ovde,pa me niko ne hebe 5%.
Prokleta decurlija,toga u moje vreme nije bilo.![]()

A pusti, moram da se vadim, mislim da još im je ostao utisak da sam neki matori pedofil, a samo godinama mogu to da opovrgnem.![]()
Sumnjiv si. Nismo imali novih forumasa dinu dana i sad odjednom se pojavi novi,aktivan clan,koji pise razumno. Pa gde to ima?A pusti, moram da se vadim, mislim da još im je ostao utisak da sam neki matori pedofil, a samo godinama mogu to da opovrgnem.![]()
- - - - - - - - - -
Pazi ovu dvojicu sa ovim mackama ... -.-
Dosta sa ti spanking-om,ima ovde i gospode sa slabijim srcem![]()

Sumljiv si. Nismo imali novih forumasa dinu dana i sad odjednom se pojavi novi,aktivan clan,koji pise razumeno. Pa gde to ima?
Pa necu udarati po guzi forumase,ja samo spenkujem forumaljke.![]()
![]()
Pa to ti kazem,ja kad vidim ta ispankovana gola dupeta,ove ovde piletine,ima da dozivim srcku.![]()

Prva nedelja februara.Da vidimo ko je stariji, u kom mjesecu se rodi?
Pa o tome pričam. A slike ne dam, posle da me juri policija sa optužbom da sam pedofil dok još ni ličnu nemam.Sumnjiv si. Nismo imali novih forumasa dinu dana i sad odjednom se pojavi novi,aktivan clan,koji pise razumeno. Pa gde to ima?
Prva nedelja februara.

Možete li ikako biti slikovitiji![]()
.gif)
Oh. Stariji si....
Ali si zato forumsko novorođenče, nemaš ni mjesec dana![]()

Što reče Over,slaba vajda od toga.
Pa to je tvoja ideja,sad ja ispadam kao perverznjak.![]()

Pa da je to tako lako svi bi plivali u parama. I tu bastu sto bi neki da gaje zele jer ne znaju kako je to okopavati,zalivati i onda rokne grad ili bude jaka susa i ode sve u ****,ili jednostavno ne oprase se cvetovi ili uhvati bolest paradajiz i gotovo,na kraju nemas sta da pojedes. Mojoj babi dodju kokoske i ptice i prokljucaju paradajiz,a nije bilo ove godine kise da nalije plod i paradajiz je bio velicine klikera.
sta ces ti sa time da radis?
Druže, pogrešio si skretanje, trebalo je levo kod Albukerkija.