Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Ne znaš ti šta je 'ladnoća, dođi na sever da te produvaju vetrovi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad nema nijedna normalna slika zene iz ovog spota xD Interesantan bend, nemaju instrumente (izuzetak su bubnjevi)... Sve postizu glasom, mada ume da zazvuci u nekom trenutku smesno...Kao ovde dam,dam,dam,dam tuduum xD Ali dobro... Interesantno da su svi ovi gitaristi i mogu da stvaraju i normalnu muziku

kao u stara dobra vremena, nisam odavno... 
.gif)
Naravno da propustas nesto dobro, ti trpis dok te mi ostali karramo u rcma. ohohoh, salim se, to bi Direkt rek'o
Sta ima novo Akruta? HOces u hibernaciju uskoro?
Nisi ni blizu Direktu xD On kad rascepa cmar nema tu odbrane, a na ovo nije tesko odgovoriti xD
Kruta ti u guzici... Necu verovatno ni ici u hibernaciju.
Sto je dosta za jedan dan posla 
Sad videh... Mahanje..![]()
Ja kad ti pocepam cmaric ovolika ti rupcaga ostaneSto je dosta za jedan dan posla
Ma boli te *****, bitno je da s'ti ziv i zdrav...
Mene 'ladno neki ludaci zovu da izadjemo malo da prosecemo gradom...gon'te se u p.m. mogu da odem samo na solju kamilice i hot pice...
Nego, pitanje za Direkta...u onoj seriji "Shameless" je glavna tema karranje, a? Videh juce neke odlomke serije i samo karacina u p.m. na sta to treba da lici?! pocinjem sutra sa gledanjem

Piti il' ne piti, that is the question.
AH, kako me mrzi da se cimam do trafike a popio sam dva preostala piva iz frižidera![]()
pre pola sata stigo sneg i vec sve zavejao, mamicu mu

Heh, samo nek pada, dobar je sneg (:
kad sam se vracala iz grada nocas bilo je bas magicno... nigde nikog nema, samo ortak i ja, ona narandzasta ulicna svetla, pada sneg, sve belo i svetlucavo oko nas... idilicno skroz (:

Meni je dobar dok ne moram da izadjem napolje xD A steta sto je taj samo ortak xD Bas je idilicno![]()