Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad nema nijedna normalna slika zene iz ovog spota xD Interesantan bend, nemaju instrumente (izuzetak su bubnjevi)... Sve postizu glasom, mada ume da zazvuci u nekom trenutku smesno...Kao ovde dam,dam,dam,dam tuduum xD Ali dobro... Interesantno da su svi ovi gitaristi i mogu da stvaraju i normalnu muziku :D

Khm, khm... :D Ljudi, ja sam izolovana.. xD Ako pada sneg, ne znam, a ako ne... Jopet ne znam.. xD

Bokte mazo, išao do grada i smrzao se u putu, još gore u povratku :eek:
Gadno, nema buseva, veje ko zmaj, ladno u ******, i vetar se iživljava.
I ono dok sam se vraćao, zadnjih 100 koraka najgori :D Sneg mi opalio u facu, šiba ko da hoće da me ubije
Kao da sam se na Mont Everest penjao.

Nisi ni blizu Direktu xD On kad rascepa cmar nema tu odbrane, a na ovo nije tesko odgovoriti xD

Kruta ti u guzici... Necu verovatno ni ici u hibernaciju.

Ja kad ti pocepam cmaric ovolika ti rupcaga ostane :okok: Sto je dosta za jedan dan posla :mrgreen:

Ma boli te *****, bitno je da s'ti ziv i zdrav...

Mene 'ladno neki ludaci zovu da izadjemo malo da prosecemo gradom...gon'te se u p.m. mogu da odem samo na solju kamilice i hot pice...

Nego, pitanje za Direkta...u onoj seriji "Shameless" je glavna tema karranje, a? Videh juce neke odlomke serije i samo karacina u p.m. na sta to treba da lici?! pocinjem sutra sa gledanjem

Nope, serija je odlična, začinili su prvu sezonu sa ebačinama da bi privukla gledaoce, al' sasvim realno prikazuje odnose u porodici, način na koji funkcioniše disfunkcionalna porodica itd.
Mnogo je gotivna
treća sezona u januaru :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back