Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma de on meni da pridje... uvek se zabuljim u najveceg frajera u gradu... da procitam 100 prirucnika "Kako ga osvojiti" ne bi mi pomoglo...

Cekaj, da te pitam nesto nevezano za to...jesi li ti u jos nekom emo fazonu osim sto slusas tu muziku? :neutral:

Msm, nisam uopste nista kod tebe primetio sto bi me navelo da pomislim da si emo, osim tog nick-a... :think:

A isti slucaj, cak je jednom admin na nekoj temi javno izbacio koje u protekloj nedjelji najvise postova napisao. Bio sam ubjedljivo prvi :lol:

Aaa, mislis na ono kad bi otvorio novu kafanu pa napisao ko je najvise poruka slao u prethodnoj? :mrgreen:

Tu sam uvek bio pri vrhu, mozda jednom prvi...ali sam zato u to vreme spamovao ceo forum, zato me i banovali...a sad samo tinejdzere, da mi se Stivi ne oseti usamljenim... :lol:

pa nzm... malo sam depresivna, volim muziku i stil oblacenja... ti proceni... nzm sta mi jos treba...
na osnovu cega zakljucujes da nisam?

Niti sam primetio da si depresivna, niti sam na slikama video stil oblacenja, mislim, ti volis taj stil, ali da li se oblacis tako?...a jos se palis na fudbalerice i najvece baje u gradu...a mene emosi podsecaju na ove gotike, metalke, a te ribe ne podnose te likove na koje se ti palis, pa zato...

Ne znam gde vidis da sam ja zakljucio da nisi?

neam ali razmisljam o tome... mnogo volim taj stil, ali generalno imam frku sa odudaranjem od vecine, oblacim se obicno jer ne zelim da privlacim previse paznje (isto vazi za friz)...

Pf, znao sam od samog starta! :rotf:

Nisi ti za emosa, veruj mi...umem dobro da procenim ljude, vidis i sama da sam odmah sve provalio( samo muziku furas i usamljenost u stanu, a ovamo si pretpostavljam vesela osoba kad si sa drustvom, right?)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back