Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
kako stavite gif za avatar?...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao, <3 si! Povescu i druga, fizika nam nesto ne ide...

ma de on meni da pridje... uvek se zabuljim u najveceg frajera u gradu... da procitam 100 prirucnika "Kako ga osvojiti" ne bi mi pomoglo...

jao, <3 si! Povescu i druga, fizika nam nesto ne ide...

Can i has picture of you! Pls!
I jos nesto usta da menjam nick neko neki predlog!
A isti slucaj, cak je jednom admin na nekoj temi javno izbacio koje u protekloj nedjelji najvise postova napisao. Bio sam ubjedljivo prvi![]()

Džabe se trudiš za emogirlCan i has picture of you! Pls!
I jos nesto usta da menjam nick neko neki predlog!

Džabe se trudiš za emogirl![]()
ma moze da se stavi,isto kao i obicna slika,al mora da ima malu velicinu... ili nesto tako![]()
...
Cekaj, da te pitam nesto nevezano za to...jesi li ti u jos nekom emo fazonu osim sto slusas tu muziku?
Msm, nisam uopste nista kod tebe primetio sto bi me navelo da pomislim da si emo, osim tog nick-a...![]()
Cekaj, da te pitam nesto nevezano za to...jesi li ti u jos nekom emo fazonu osim sto slusas tu muziku?
Msm, nisam uopste nista kod tebe primetio sto bi me navelo da pomislim da si emo, osim tog nick-a...![]()
prije sam imo slickicu 100 puta 100 i 50 kilabajti...i nece da se mrda slicka...
ma pitam onako![]()
prije sam imo slickicu 100 puta 100 i 50 kilabajti...i nece da se mrda slicka...
ma pitam onako![]()

jel imas onako blesavu frizuricu? to su mnogo lepe frizure, ja hocu tako da se osisam![]()

jel imas onako blesavu frizuricu? to su mnogo lepe frizure, ja hocu tako da se osisam![]()
pa nzm... malo sam depresivna, volim muziku i stil oblacenja... ti proceni... nzm sta mi jos treba...
na osnovu cega zakljucujes da nisam?
blesave friziruce!
Me want pic of serbian emo girl!
![]()
Ma onako, razmišljam naglas.![]()
neam ali razmisljam o tome... mnogo volim taj stil, ali generalno imam frku sa odudaranjem od vecine, oblacim se obicno jer ne zelim da privlacim previse paznje (isto vazi za friz)...

Me want more info on your thoughts!
Dont make me mad cuz i send monkey agents to investigate this thoughts!