Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što, debilsko odeljenje, je l'? Meni je u osnovnoj onako, smorno. Nerviraju me svi. XD

ma ne...odeljenje je super....
nego je dosadno u skoli i uopste u gradu...konstantno se nista ne desava...
i deprimiram se kad udjem u gimnaziju....mrzim je...
mislim, naravno....volim da nesto znam...nego je mrzim kao ustanovu....
ne znam da li me razumes....mada nije ni bitno...
samo jedva cekam da odem na fax u bg....bar cu biti stalno sa sestrom i nece mi ovoliko nedostajati svaki dan...
niko mi ne treba, ona mi je dovoljna...

A, razumem na šta misliš, pretpostavljam da si iz malog grada, zar ne? :)
Ma nije ni BG ništa posebno, shvatićeš to kad odeš na fax, jes da ima dobre klubove, kafiće, i ono možeš na splavove da ideš. :lol: I ima više gimnazija, ali iskreno, meni se smučio BG. xD Ja ne znam šta bih bez sestre.. :) Ali ima i Beograd nekih lepih trenutaka, čari.. Na primer, na Kalemegdanu je uvek do yaya. :D

prvo,treba uciti jebeno,profesori su uglavnom smorovi najgori ili retardi najveci.. ovi iz razreda nekad znaju da smaraju previse,ne postoji sloga,svako bi svakom noz u ledja zabo..
Svako cinkari i onog pored njega,kad neko strada drugi uzivaju u tome i sl.. retardi maloumni.

eto,a u osnovnoj je bilo totalno obrnuto- zanimljivo na casovima jer su profesori blejaci najveci,bilo je dojajnih likova u odeljenju ,bukvalno sam padao sa stolice od smeha i izvala.. a sad kad neko nesto izvali,sam se sebi smeje jer niko drugi ne smatra to smesnim,a ja smatram debilnim..

ma njesra zivo
necu ni na faks da idem,kad pogledam sad.
odem u inostranstvo kod babe,radim kao konobar ,imam soma evra platu ,zivim kako god ali ebe mi se

Ma nije ni BG ništa posebno, shvatićeš to kad odeš na fax, jes da ima dobre klubove, kafiće, i ono možeš na splavove da ideš. :lol: I ima više gimnazija, ali iskreno, meni se smučio BG. xD Ja ne znam šta bih bez sestre.. :) Ali ima i Beograd nekih lepih trenutaka, čari.. Na primer, na Kalemegdanu je uvek do yaya. :D

ma ja volim bg...
i provodim sto je vise moguce vremena tamo...
evo, sad kad se raspustimo odoh odma na 20 dana :lol:

ma BG je samo grad
nista vise
mislim,ne treba ti mesto,nego dobro drustvo za dobar provod..ja sam blejao po nekim vukojebinama i ulicama koje Bog nije video,pa sam se dobro proveo
A u klubu te oderu do koze,sto se tice love,a ne provedes se onako kako si planirao
Zato vise i ne idem po tim sranjima..
Splavovi -isto
jedino kad ima neki hiphop nastup-obavezno bude dojajno a ne treba velika kinta za odlazak

***, onda, žao mi je zbog tebe. Ja nećem da imam smorove od drugova i drugarica! Što se tiče učenja, to mora u svakoj školi, ali ako se uči redovno, onda valjda nije problem-. E, vidiš, meni je na časovima smaranje, i nema likova kod mene, nemamo ni bisere neke, nastavnici su ok, ali ništa posebno..Jedva čekam u srednju, valjda će tamo biti bolje u mom slučaju. Ma, u Srbiji je najgore, najbolje je rešenje inostranstvo..

Normalno, zasto ne bi trebale i one da prilaze?!? Treba da ti se svidi neki decko i ti ces ga kulirati dok ti nakon 10 god. on prvi ne pridje, a??

Svaka normalna i zrela (mislim na oko 20 i vise god.) devojka ce ti reci da je to nepisano "pravilo" jedna obicna glupost.

Evo recimo ja sam mozda 2-3x u vr' glave prisao prvi devojci, obicno su meni prilazile i nista im nije falilo...ta 2-3x sam prisao samo onim devojkama koje su me nenormalno zanimale, ove ostale bih muvao-nemuvao tj. za'ebavao bih se sa njima u drustvu, one bi se napalile i prisle mi...the end.

Vidi ga smele :cool:

'bem ti lebac :mrgreen:
Nista mu ovo ne vredi kad je ruzan k'o kur.ac, pogledaj mu facu, molim te, izgleda k'o majmun... :mrgreen:

Ovo sam gledao pre par godina i primio se da i ja vezbam ovako i radio sam 2-3 meseca, urnisao se i vredelo je...ali brate to je dobro samo za leto...:p

Provali im noge :lol:

To, to...kad sam video pozeleo sam dan ikada ne izgledam k'o oni, 'ebes ti sto je gore ogroman kad zbog toga sam izgleda jos smesniji... :neutral:

Ja na pocetku nijesam, ali jesam 150 prije godinu ipo, i to ovdje :lol:

Ja sam oborio rekord u broju postova dnevno, ne secam se tano koliko, ali se secam da mi je cak i administrator cestitao...bilo je preko 300 sigurno, mozda oko 400... :mrgreen::rumenko:
Ali su se tada na humoru kucale poruke 100 na sat, ja posaljem jednu poruku, vec su 4 nove izasle... :lol:

Sad sam malo usporio, dosadno... :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back