emogirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 400
Bolje nego buduca legenda, tako da Verw ostani jos malo u eliti![]()
to bre! buduca legenda zvuci kao za pocetnike...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje nego buduca legenda, tako da Verw ostani jos malo u eliti![]()
to bre! buduca legenda zvuci kao za pocetnike...

A šta fali srednjoj? Ja se nadam da će mi biti keva u njoj. XD
Što, debilsko odeljenje, je l'? Meni je u osnovnoj onako, smorno. Nerviraju me svi. XD

I ima više gimnazija, ali iskreno, meni se smučio BG. xD Ja ne znam šta bih bez sestre..
Ali ima i Beograd nekih lepih trenutaka, čari.. Na primer, na Kalemegdanu je uvek do yaya. osnovna skola je keva
srednja je ... meh
onda posle faks jos gore njesra,i onda zivot -pizzda materina![]()
A, razumem na šta misliš, pretpostavljam da si iz malog grada, zar ne?
Ma nije ni BG ništa posebno, shvatićeš to kad odeš na fax, jes da ima dobre klubove, kafiće, i ono možeš na splavove da ideš.I ima više gimnazija, ali iskreno, meni se smučio BG. xD Ja ne znam šta bih bez sestre..
Ali ima i Beograd nekih lepih trenutaka, čari.. Na primer, na Kalemegdanu je uvek do yaya.
![]()

A, razumem na šta misliš, pretpostavljam da si iz malog grada, zar ne?
Ma nije ni BG ništa posebno, shvatićeš to kad odeš na fax, jes da ima dobre klubove, kafiće, i ono možeš na splavove da ideš.I ima više gimnazija, ali iskreno, meni se smučio BG. xD Ja ne znam šta bih bez sestre..
Ali ima i Beograd nekih lepih trenutaka, čari.. Na primer, na Kalemegdanu je uvek do yaya.
![]()

Normalno, zasto ne bi trebale i one da prilaze?!? Treba da ti se svidi neki decko i ti ces ga kulirati dok ti nakon 10 god. on prvi ne pridje, a??
Svaka normalna i zrela (mislim na oko 20 i vise god.) devojka ce ti reci da je to nepisano "pravilo" jedna obicna glupost.
Evo recimo ja sam mozda 2-3x u vr' glave prisao prvi devojci, obicno su meni prilazile i nista im nije falilo...ta 2-3x sam prisao samo onim devojkama koje su me nenormalno zanimale, ove ostale bih muvao-nemuvao tj. za'ebavao bih se sa njima u drustvu, one bi se napalile i prisle mi...the end.

Nista mu ovo ne vredi kad je ruzan k'o kur.ac, pogledaj mu facu, molim te, izgleda k'o majmun...
'bem ti lebac![]()

Provali im noge

Nemas nijedan prekrsaj, jos se drzis
Ja sam prvi dobio tek godinu ipo poslije registracije![]()

To je vec kod broja poruka, na 7000 ces biti buduca legenda (krajnje kretenska titula ali sta ces) pa 10000 legenda, pa sa 15000 zasluzan clan, pa sa 25000 starosedelac. To vec znam![]()

Ja na pocetku nijesam, ali jesam 150 prije godinu ipo, i to ovdje![]()

Sarcasm, gotta love it![]()