-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
Bio je neki žuti medved, pa je stavio pedo medo, jer sam ga pitala, a on meni to u inat, ko i obično. XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem dan iej provalila, k'o da je stvarno nesto postati moderator ovde...hahaha xDD
pa sta ja znam...
treba ja da gledam u pasulj da l je neko ozbiljan il ne xD
Pa vid'lo se na kilometar... xD
Nego je tebi stvarno zelja da postanes mod pa zato nisi provalila da se on dVkao... lol

dobro, ja ionako nosim naocare
ne bi mi skodilo...mada mi je svejedno....![]()
Ja sam oborio rekord u broju postova dnevno, ne secam se tano koliko, ali se secam da mi je cak i administrator cestitao...bilo je preko 300 sigurno, mozda oko 400...
Ali su se tada na humoru kucale poruke 100 na sat, ja posaljem jednu poruku, vec su 4 nove izasle...
Sad sam malo usporio, dosadno...![]()

Medo Brundo...![]()
Bio je neki žuti medved, pa je stavio pedo medo, jer sam ga pitala, a on meni to u inat, ko i obično. XD
Ja se ne sećam da sam pevao u horu
On-topic: Slažem se sa Snikersom! Htele ste ravnopravnost, eto vam je!
emogirl, moraš da se oslobodiš strahova. I ja sam se stideo i plašio pre, ali nema poente u tome![]()

ja se secam![]()

ljudi srednja je pakao, ubija... razmisljam da li da pobegnem sutra sa jednog predmeta... MOZDA me pita a nista nisam ucila, problem je sto me zena vec uhvatila na zub...
...Pa, ako si zgodna i (poželjno) imaš malo veće siske, mogu ja lako da se setim![]()

aaa meni fali 2 neopravdana za 2 vladanje.......
sve samo zbog bjezanja sa casova...ebiga

rice iz Hibernacije 
eeeej kucke za vas samo __----
Novi album -Ajs Nigrutin i Skaj vikler kao sastav: Mononukleozni rodjaci , a album jerice iz Hibernacije
nisam preslusao,al verujem da je pun izvala i zaebancija
http://www.*************/?7in3rrmj6bbngcf

Za moju dragu emogirl. Ako čitaš ovo, znači da sam napa..ovaj da te čekam da mi kažeš svoju adresu da bih došao da te je...ovaj podučim matematiku![]()

Za moju dragu emogirl. Ako čitaš ovo, znači da sam napa..ovaj da te čekam da mi kažeš svoju adresu da bih došao da te je...ovaj podučim matematiku![]()
Hmm hvala sutra mozda skinem prati li iko Game of Thrones!
Malopre sam zavrsio 5 epizidou!
Serija je zakon!

Sad te zeznula!
Hihihihihihihih
ja planiram da pocnem sa gledanjem tokom raspusta
za sad samo pomalo gledam Mucke,ostalo nista
znam ja dobro matematiku, nisi uboo predmet![]()

Ma podučavaću te šta ti hoćeš![]()