Dark_Cookie
Zainteresovan član
- Poruka
- 449
ma meni je forum stalno ukljucen, nego ste dosadni pa mi se i ne ukljucuje u konverzaciju![]()
Ej sad! ipak imas 6.826 postova!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma meni je forum stalno ukljucen, nego ste dosadni pa mi se i ne ukljucuje u konverzaciju![]()
lol,ako ti kazes da to ima nekog uticaja na moje reci onda ok. Nemam! To ne umanjuje istinu koju sam rekao!Bravo na trudu!
Kazi mi dal ti imas devojkU! Iako po tvojoj prici reko bi da i nemas!
Izvini ako se varam!
Ti si zensko ti se ne racunas.ja sam redovan...pa se nisam oprostila ni od cega![]()
OdlicnoVidis juza sve se mozee!
lol,ako ti kazes da to ima nekog uticaja na moje reci onda ok. Nemam! To ne umanjuje istinu koju sam rekao!
Ti si zensko ti se ne racunas.
a jel? Evo ja ovog trebutka mogu da budem sa dve ribe,e sad sto su one toliko ruzne,to nema veze..Ona je riba,uvek ce je neko muvati dok to sa muskarcima nije uvek slucaj!
najbolje resenje je da postanes redovan forumas kao snickers i ja. Ja kad sam postao,ja sam se oprosio od skole,a sniki od riba i tuca i obojica smo srecni!![]()
Juzeru, cini mi se da idem tvojim stopama...![]()
Da, da, da, da, da ,da ,da, ,d,a,d,a,ad,ad,ad,ad,a,d,ad,a,da,da///pali bre...![]()
Ej sad! ipak imas 6.826 postova!![]()
lol,ako ti kazes da to ima nekog uticaja na moje reci onda ok. Nemam! To ne umanjuje istinu koju sam rekao!
Ti si zensko ti se ne racunas.
a jel? Evo ja ovog trebutka mogu da budem sa dve ribe,e sad sto su one toliko ruzne,to nema veze..Ona je riba,uvek ce je neko muvati dok to sa muskarcima nije uvek slucaj!
Evo da ti ja opricam moju tragicnu pricu!
Bio sam sa jednom devojkom za kojom i sada osecam neka osecanja,bas se iznerviram i deprimiram kad vidim njenu sliku. E sad ona mene je sutnula i slomila mi srce. e posle je dosla druga devojka koja me volela (gde su joj oci bile i cak me i sada voli,kad smo se sreli pre par dana nije joj bilo svejedno) i ja sam njoj slomio srce,a pre toga sam cuo da je ovoj prvoj sto je mene sjebala da je njoj neko slomio srce. znaci sve se to vrti u krug. Ja znam da ova sto se ja przim na nju nije nesto lepa,bila je kucka i sta sve nije i jos neke stvari sam cuo,ja sam prvi ruzan,smrdljiv i odvratan,ova sto voli mene je isto tako ruzna i odvratna! Znaci nas troje smo voleli i slomili druge. Mi smo gomila stoke i otpada koja ne zasluzuje da bude voljena,a ipak jeste. To je sve tragi-komicno! e sad jednini nacin da se oslobodim robije i osecanja je da me ona pita da se pomirimo i pouzdano znam da bi je odbio,ali vise nista ne bi osecao prema njoj. E,ali iako sve znam o njoj i znam da je gad i odvratna ja imam neka osecanja,jer je to ipak deo mene,kad bi to izgubio,izgubio bi kompas i deo misli i duha i rezona i svega. Sve je to u sustini bolesno i komplikovano i odvratno,ali sta ces. Zato i kazem da niko ne zasluzuje da bude voljen,jer smo svi iste gnjide i smradine!
Ja se secam tih nekih tipova nane je i mene zvao skvid :/a htedoh da kazem da je najbolje bilo kad su bili tu SQUID sa svim njegovim klonovima, tamyca, huntress, anie not onay, kad je stiven bio normalan i zanimljiv( nadam se da ce videti ovo ), kad Getto nije smarao sa onim slikama sa vukajlije i sa kojekakvim zanimljivim video-ima sa you tuba...cak mi i Nane nedostaje koliko god to zvucilo suludno xD....a Sniki je tada bio nadrndani moron...nije bio ovako fin xD
i zeljko612....i Martin Lavrence ( ne secam se kako se ranije zvao xD )...i Milan sa detelinom pored imena xD
i ne znam kako se zove onaj sto je stalno govorio dobro vece....cak je i kreptoman pricao sa nama
i ne znam jos njih.....al nije bilo ovako mrtvo....
stalno je bilo ljudi i zanimljivih prica, a sad se svaki drugi dan neko seti da napise po dva posta....
i tako...![]()
Bio sam sa jednom devojkom za kojom i sada osecam neka osecanja,bas se iznerviram i deprimiram kad vidim njenu sliku. E sad ona mene je sutnula i slomila mi srce. e posle je dosla druga devojka koja me volela (gde su joj oci bile i cak me i sada voli,kad smo se sreli pre par dana nije joj bilo svejedno) i ja sam njoj slomio srce,a pre toga sam cuo da je ovoj prvoj sto je mene sjebala da je njoj neko slomio srce. znaci sve se to vrti u krug. Ja znam da ova sto se ja przim na nju nije nesto lepa,bila je kucka i sta sve nije i jos neke stvari sam cuo,ja sam prvi ruzan,smrdljiv i odvratan,ova sto voli mene je isto tako ruzna i odvratna! Znaci nas troje smo voleli i slomili druge. Mi smo gomila stoke i otpada koja ne zasluzuje da bude voljena,a ipak jeste. To je sve tragi-komicno! e sad jednini nacin da se oslobodim robije i osecanja je da me ona pita da se pomirimo i pouzdano znam da bi je odbio,ali vise nista ne bi osecao prema njoj. E,ali iako sve znam o njoj i znam da je gad i odvratna ja imam neka osecanja,jer je to ipak deo mene,kad bi to izgubio,izgubio bi kompas i deo misli i duha i rezona i svega. Sve je to u sustini bolesno i komplikovano i odvratno,ali sta ces. Zato i kazem da niko ne zasluzuje da bude voljen,jer smo svi iste gnjide i smradine!
a htedoh da kazem da je najbolje bilo kad su bili tu SQUID sa svim njegovim klonovima, tamyca, huntress, anie not onay, kad je stiven bio normalan i zanimljiv( nadam se da ce videti ovo ), kad Getto nije smarao sa onim slikama sa vukajlije i sa kojekakvim zanimljivim video-ima sa you tuba...cak mi i Nane nedostaje koliko god to zvucilo suludno xD....a Sniki je tada bio nadrndani moron...nije bio ovako fin xD
i zeljko612....i Martin Lavrence ( ne secam se kako se ranije zvao xD )...i Milan sa detelinom pored imena xD
i ne znam kako se zove onaj sto je stalno govorio dobro vece....cak je i kreptoman pricao sa nama
stalno je bilo ljudi i zanimljivih prica, a sad se svaki drugi dan neko seti da napise po dva posta....
i tako...![]()
a htedoh da kazem da je najbolje bilo kad su bili tu SQUID sa svim njegovim klonovima, tamyca, huntress, anie not onay, kad je stiven bio normalan i zanimljiv( nadam se da ce videti ovo ), kad Getto nije smarao sa onim slikama sa vukajlije i sa kojekakvim zanimljivim video-ima sa you tuba...cak mi i Nane nedostaje koliko god to zvucilo suludno xD....a Sniki je tada bio nadrndani moron...nije bio ovako fin xD
i tako...
eee sestro moja,pa nisu svi retardi kao snikers i ja. Ljudi imaju zivot,desava im se nesto,bas ih bole patka za forumom nekim!
Ja se secam tih nekih tipova nane je i mene zvao skvid :/
ma bre,ova tema je imala 30 strana dnevno,pogotovo kad tamyca ,hun i annie okupiraju temu,pa medjusobno chatuju po ceo dan,vode neku svoju pricu xD
a martin je bio L je bio bagzi94 ..tako nekako
najjace je bilo kad dodje squid i proziva ga stalno![]()
Da vidis ti kako je bilo u vreme dok je PDF Humor bio ziv...ee, to sto si ti rekla i x10 bolje...veruj mi...
I ti si nadrndani moron, znas!
Tako meni nekad dodje da bidnem nadrndan, mrzi me da bidnem fin...![]()
Inace, mene tamyca, hun i annie, nerviraju...koliko umeju da budu dosadni sa onim njihovim Majklom, 'ebo ih on vise...
i jos jedna klinka sto je opsednuta Bieberom i Majklom, ide po forumu i smara ljude da li slusaju Biebera ili Majkla, a ako neko ne slusa onda ga ubija u pojam zasto ne slusa...maloumno dete...![]()
Biber.... Kol'ko me taj nervira.