Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ste nesto rimobacacki nastrojeni :D
mojne da ja vadim moje slogove i poredjam ih jebeno ovde :)

inace,sto se tice nastupa,ispusio sam ga
organizacija je retardirana toliko da nakon prvog kvara ,poceli su da pakuju binu
a taj kvar se pojavio bas kad sam poceo da nastupam
ebem im sve

i oni kao puste ziku dok se ne namesti,i posle dosli sa sprejevima ovi,pa svi crtali po podu neka srranja,i ovi poceli da pakuju sve tamo.
Ja se pokupio i otisao

Eto,bar sam usao u uzi izbor :)
pored mene je nastupala jedna likusa(debeli smrad) i neke dve ekipe..
Prva ekipa-neke retardirane pesme,zavijanje i ostala cuda.. druga ekipa iz mog kraja,nesto na brzinu odradili .

I svi su repovali preko playbacka,ja jedini poneo ciste instrumentale.. retardi
smorio sam se skroz,al bar nisam isao u skolu :D

ja ih nosim 8 godina punih....al' od sestog razreda ih nosim samo kad sam kuci...ovako mi nisu ni potrebne...
samo mi smeta kad nesto citam, kad gledam tv il' kad sam na kompu...tad mi trebaju...
a smanjuje mi se dioptrija....do 20e mi vise nece biti potrebne uopste...
a inace, kockaste su, okvir je crn i samo s jedne strane xD

smes...zasto da ne...
e, pa ti onda imas dioptriju u +u? Posto cujem da se minisna samo povecava... a ja naocare nosim samo kad idem negde...
Jao, zeno mog zivota... :rumenko:

Ako ne planiras da stavljas kreon i maskarau u oci onda smes...
epa sad idem po sociva, nista od toga... :p
Da vam ispricam jednu anegdotu...ceo dan nista nisam jeo i u 9 sati odem na punoletstvo kod druga i tmao krenem da pijem k'o stoka...iz iskustva znam da mnogo vise popijem kad pre puica pojedem nesto, slabije me hvata alkohol pa nakon nekoliko 2l piva odem da pijedem pljeskavicu i onda nastavim da opijem i nakon toga uzmem oval cevapa i hleba i pojedem pola ovala...a ostatak su pojeli ostali..a cevape ne znam ko je pojo...dakle --- pljeskavica, dve pogacice i dosta cevapa (recimo oko 10)...
Nakon toga mi se stomak naduo k'o trudnici i jedva da je moglo jos piva da stane u stomak...tad sam vec bio malo pripit tako da je i dobro sto nisam nakon toga jos nesto popio...

Sad sam stigao kuci i pojeo sam dva tanjria kupusa (valjda ogladneo od alkohola) i pojedem dva tosta...i recite vi meni, da li vi stvarno mislite da je ona utakmica partizana bila nemestena??? Ja kazem dan ije, zasluzeno smo pobedili!

oprostite na pravopisu, malo me jos drzi alkohol pa me mrzi da ispralvjam greske... :rumenko:

jao, navijas za partizan?! ozeni me! xD :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back