naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Je l' mora da mi se sviđa? Na stranu što je pesma (malo) ispolitizovana (9. stih)...![]()
ne mora, ali zanima me sto ti se ne svidjaaa... pa, dobro, ne bi bilo fer da nisam cedicu pomenuo, zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' mora da mi se sviđa? Na stranu što je pesma (malo) ispolitizovana (9. stih)...![]()
Ne.
A ne sviđa mi se jer mi se ne sviđa. Da sam rekao da mi se sviđa ne bi me pitao što mi se sviđa...![]()
Pustite mene i drugare da setamo
ne shvatam zasto vam toliko smetamo
Je l' ovo neka borba za prava pedera?
![]()
snikers, procitaj jos jednom celu pesmicu i sklopices kockice, ou yea
Cao ljudi ja iz grada !
Super provod![]()
Jesi li po'ebao ista?
e, pa ti onda imas dioptriju u +u? Posto cujem da se minisna samo povecava... a ja naocare nosim samo kad idem negde...ja ih nosim 8 godina punih....al' od sestog razreda ih nosim samo kad sam kuci...ovako mi nisu ni potrebne...
samo mi smeta kad nesto citam, kad gledam tv il' kad sam na kompu...tad mi trebaju...
a smanjuje mi se dioptrija....do 20e mi vise nece biti potrebne uopste...
a inace, kockaste su, okvir je crn i samo s jedne strane xD
smes...zasto da ne...
epa sad idem po sociva, nista od toga...Jao, zeno mog zivota...
Ako ne planiras da stavljas kreon i maskarau u oci onda smes...
Da vam ispricam jednu anegdotu...ceo dan nista nisam jeo i u 9 sati odem na punoletstvo kod druga i tmao krenem da pijem k'o stoka...iz iskustva znam da mnogo vise popijem kad pre puica pojedem nesto, slabije me hvata alkohol pa nakon nekoliko 2l piva odem da pijedem pljeskavicu i onda nastavim da opijem i nakon toga uzmem oval cevapa i hleba i pojedem pola ovala...a ostatak su pojeli ostali..a cevape ne znam ko je pojo...dakle --- pljeskavica, dve pogacice i dosta cevapa (recimo oko 10)...
Nakon toga mi se stomak naduo k'o trudnici i jedva da je moglo jos piva da stane u stomak...tad sam vec bio malo pripit tako da je i dobro sto nisam nakon toga jos nesto popio...
Sad sam stigao kuci i pojeo sam dva tanjria kupusa (valjda ogladneo od alkohola) i pojedem dva tosta...i recite vi meni, da li vi stvarno mislite da je ona utakmica partizana bila nemestena??? Ja kazem dan ije, zasluzeno smo pobedili!
oprostite na pravopisu, malo me jos drzi alkohol pa me mrzi da ispralvjam greske...![]()
emogirl,overi ovo .. emo-rap ,mozda ti se svidi
ceo album je muzicki perfektan ,a i versovi su odlicni.
Kno je jedan od najboljih producenata ikad
hvala tebra... siris vidike... proucicu ovo![]()