Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao tebra, i ja planiram da uzmem sociva u naredne 2 nedelje sigurno... naocare nosim skoro 2 godine i neopisivo mi idu na tukija... ne stidim se sto ih nosim ali me nerviraju...
a naocare su mi ljubicanstvene...
@Verwest :) mi smo sexy, oh yeah! xD

ja ih nosim 8 godina punih....al' od sestog razreda ih nosim samo kad sam kuci...ovako mi nisu ni potrebne...
samo mi smeta kad nesto citam, kad gledam tv il' kad sam na kompu...tad mi trebaju...
a smanjuje mi se dioptrija....do 20e mi vise nece biti potrebne uopste...
a inace, kockaste su, okvir je crn i samo s jedne strane xD

e, sad... mozda to ne znas ali me zanima... Da li smem da koristim kreon i maskaru?

smes...zasto da ne...

Da vam ispricam jednu anegdotu...ceo dan nista nisam jeo i u 9 sati odem na punoletstvo kod druga i tmao krenem da pijem k'o stoka...iz iskustva znam da mnogo vise popijem kad pre puica pojedem nesto, slabije me hvata alkohol pa nakon nekoliko 2l piva odem da pijedem pljeskavicu i onda nastavim da opijem i nakon toga uzmem oval cevapa i hleba i pojedem pola ovala...a ostatak su pojeli ostali..a cevape ne znam ko je pojo...dakle --- pljeskavica, dve pogacice i dosta cevapa (recimo oko 10)...
Nakon toga mi se stomak naduo k'o trudnici i jedva da je moglo jos piva da stane u stomak...tad sam vec bio malo pripit tako da je i dobro sto nisam nakon toga jos nesto popio...

Sad sam stigao kuci i pojeo sam dva tanjria kupusa (valjda ogladneo od alkohola) i pojedem dva tosta...i recite vi meni, da li vi stvarno mislite da je ona utakmica partizana bila nemestena??? Ja kazem dan ije, zasluzeno smo pobedili!

oprostite na pravopisu, malo me jos drzi alkohol pa me mrzi da ispralvjam greske... :rumenko:

I da ste videli smoa kako je jedan pandur krenuo da gazi nekog lika? hahahaha

Ovaj udario o trotoar i kaze pandurima "uhapsite trotoar, udario me" i jedan pandur krene da ga baca po nekoj travi...dobro je pa je trava bila velika...hahaha :rotf:

I tu ih mi razdvojimo i tako to, malo su posle svi glumeli ludake i kao hteli da skacu na pandure, a cim im pandur pridje oni se po*****ju i pocnu da mucaju...sto mrzi mtakve ljude, ih...

A panduri su dosli zato sto je od slavljenika brat dobio pesnicu od nekog lika i zatim taj lik pobegao...ne znam ko je zvao pandure i sta je bilo tu, muvao sam neku decu iz Ca u kaficu...mozete da verujete da taj moj drug ima 18 god., a njegov burazer iam dosta vise, a opet bi taj stariji brat dobio samo tako po picki od ovog mladjeg... :hahaha: ovaj mladji poceo da se dere na starijeg "Zasto te je udario, ko te je udario??!" a ovaj stariji k'o smrad neki pocne da govori "Zato sto sma mangup, kme, kme" :lol:

A, da, na pola veceri je nestalo piva pa sam u znak protesta sa jos jednim drugom krenuo da gadjam ludje zvakom iz slamcice...odgrizem parce zvake u ustima i kroz slamcicu gadjam narod... xD

Pogodili smo jednog lika sto je slagao vina i lik gurne jedno vino i sva popadaju, doduse samo se jedna il' dve flase razbile... :rotf:

A vecini ljudi je komadic zvake ostao u kosi, na obrazima, u obrvama, usima... :rotf: jesam seljak stvarno... :(

jel vam se svidja ova moja pesma?

PESMA O NEMILIM DOGADJAJIMA

Zasto je moralo tako biti
zasto svoju primitivnost niste mogli skriti

Tolerancija vama je nepoznata rec
nadam se naucicete je vec

Nije bilo kul ni lepo
ali ponovice se I ovo leto

Ako prosirite horizonte I vidite sve
dopusticete ljudima da ostvare sne

Jedini nas je branio ceda
da nas bijete on ne da