Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taman trceci stignes do tamo i otrcis koliko mozes :lol:

A meni je 2 km udaljeno mjesto gdje trcim, i to u sumu su napravili pjeskanu stazu za trcanje, milina.

No tamo stalno dolazi djed koji ima blizu 90 godina, trci vise nego ja :rumenko::lol:
Kod nas svi uglavnom trce pored reke ili na stadionu...ja idem uz brdo zato sto hocu da nabijem misic na nozi umesto da smrsam... :P

I kod nas ima jedan takav dedica...realno deda moze da istrci vise nego svi mi zajedno... :lol:

Meni stadion na nekih 200m...'ebote sve mi blizu kuce... :lol:

Doduse mali grad pa zato... :)

Ja istrcim oko 15 krugova, a posle toga klasicne vezbe...mislim da krug ima oko 400-600 ili 800m, nesto je od ta tri... :lol:

i meni isto sve blizu...:)
a mi kad smo imali treninge na stadionu trcali smo po 20...
al sad ne mogu...dosta 10 za sad...ispala sam iz kondicije...polako :lol:
inace, staza oko fudfalskog terena ima 400m :P

Taman trceci stignes do tamo i otrcis koliko mozes :lol:

A meni je 2 km udaljeno mjesto gdje trcim, i to u sumu su napravili pjeskanu stazu za trcanje, milina.

No tamo stalno dolazi djed koji ima blizu 90 godina, trci vise nego ja :rumenko::lol:

treba da te bude sramota! :P

Kod nas svi uglavnom trce pored reke ili na stadionu...ja idem uz brdo zato sto hocu da nabijem misic na nozi umesto da smrsam... :P

I kod nas ima jedan takav dedica...realno deda moze da istrci vise nego svi mi zajedno... :lol:

Tako ce i moj stric isto u tim godinama, on 20 godina nijednom nije preskocio trcanje. Njega kisa, snijeg, vjetar ne sprecavaju da trci :lol:

:tiganj: ti ces da mi kazes :P

to ti se zove mentalno siromastvo :hahaha:

lupetam naravno xD

Pa i da se salis naziv mora da je slican xD :mrgreen:

To je jedina stvar zbog koje mu se divim, jer inace strika ne podnosim, ali tu mu skidam kapu i zelim da i ja steknem naviku.

Eno taman sam u "Nase slike" stavio dvije slike, jednu prije trcanja i jednu od skoro :lol:

I ja tako zavidim dedi, covek ima 83 god. i ima nenormalnih problema sa nogama, pre nekoliko godina su doktori hteli valjda da mu odseku nogu, a on nije dao i eno ga jos uvek svaki dan vozi biciklu po selu...ljudi se cude kako uspeva...na tome mu samo cestitam...

Ma treba se samo naviknuti, steci rutinu, posle sve ide lakse...

I ja tako zavidim dedi, covek ima 83 god. i ima nenormalnih problema sa nogama, pre nekoliko godina su doktori hteli valjda da mu odseku nogu, a on nije dao i eno ga jos uvek svaki dan vozi biciklu po selu...ljudi se cude kako uspeva...na tome mu samo cestitam...

Ma treba se samo naviknuti, steci rutinu, posle sve ide lakse...

Kad se sjetim sebe prije par mjeseci, kad sam sutirao vagu jer je pokazivala tri cifre, ali od toga nema nista. "Rad je stvorio covjeka" ona cuvena anticrnogorska :lol:

:rotf: e jesi lud 100% xD :lol:

'ebes Chuk Norrisa kad je crnogorac krenuo na trcanje :mrgreen: :per:

Malo sale na svoj racun nije na odmet posebno...
crnogorac-dzogira.jpg

:lol:

Kad smo kod toga, jednom bratovom drugu umrla baba i sad prilaze mu da mu izjavljuju saucesce i sa tmurnim facama kazu "Ode baka..." a on ponovi "Jeste, ode baka..." Nakon toga jedan djed, prisao mu sa osmjehom i onako malo glasnije "Aaaaa, ode baba :D" A ovaj njemu "I ti ces za njom brzo" :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back