Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a meni je bukvalno gadno kad vidim nekoga ciji je raspon ramena dva metra i obim jedne ruke pola...:bljak:
a u sustini svaki od njih izgleda kao obrnut trougao, posto se, jelte, samo gore sire....xD
warning-triangle-traffic-sign-thumb3414886.jpg

To je i fora, da gore budes sirok, a u struku uzak...samo treba to uspeti... ;D

Ja sam bio totalno van kondicije ovih dana( izuzev ispijanja ,i dalje cugam litru u minuti :D ) pa sa ortakom otisao ,trcali smo lagano nekih 2-3 km sa odmorom,isto toliko nazad,sutradan nisam mogao da disem normalno xDDD
bilo je malo svezije,a i uvece zabodem u zatvorenoj prostoriji gde svi puse ko turcini... a ja ne podnosim cigare,pa me i to dokrajci

Ja sam bio totalno van kondicije ovih dana( izuzev ispijanja ,i dalje cugam litru u minuti :D ) pa sa ortakom otisao ,trcali smo lagano nekih 2-3 km sa odmorom,isto toliko nazad,sutradan nisam mogao da disem normalno xDDD
bilo je malo svezije,a i uvece zabodem u zatvorenoj prostoriji gde svi puse ko turcini... a ja ne podnosim cigare,pa me i to dokrajci

e kaki si ti kad imas upalu posle 2 km sa pauzama xD
pa ja mogu toliko da istrcim da ne treniram godinu dana nista xD
jeste neki :hahaha:
:P

eto,proslo 2 meseca od kako sam prestala sa odbojkom, i istrcala 10, a sutra me nista nije bolelo :mrgreen:

koliko jedan moj drug ima kondicije, ljudi to nije normalno...istrcimo par km mi svi pocrkasmo, a on nista...verovatno zato sto je lik non stop aktivan, ne miruje ni sec...a ja vecinu vremena provodim kuci i samo sedim... xD

Doduse najbrzi sam :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back