Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam odustao od kampovanja..ovi moji otisli na Avalu... osecam da su se smorili :)
Malo sinoc bio do jezera,bili neki klinci.. dobro se oni organizuju bogami..
Napili se ko konjine,pa nisu nista ni jeli,ja dosao i pomogao sam im :smilegrin:

e da,naleteli smo na zmiju,a jedna likusa se usrala,mrzi zmije i ja sam je na ledjima nosio sve do jezera,gde sam je spustio na sto.
TOliko se istraumirala :lol:Haos

Ja sam odustao od kampovanja..ovi moji otisli na Avalu... osecam da su se smorili :)
Malo sinoc bio do jezera,bili neki klinci.. dobro se oni organizuju bogami..
Napili se ko konjine,pa nisu nista ni jeli,ja dosao i pomogao sam im :smilegrin:

e da,naleteli smo na zmiju,a jedna likusa se usrala,mrzi zmije i ja sam je na ledjima nosio sve do jezera,gde sam je spustio na sto.
TOliko se istraumirala :lol:Haos

Hvala bogu pa je moj prvi plan oko kampovanja propao, pokisao bih k'o mis...ovako lepo otisao u veikendicu sa drugovima malo popili, pojeli i vratili se... :lol:

Nosio bih je ja na necemu drugom do jezeta... :per:

Nemoj nabildovane da diras, ja sam do skoro druzio sa njima sat vremena dnevno :lol:

Bas su onako zanimljivi, udje u teretanu djevojka utegnuta sa lijepom figurom, naravno da cu malo da je odmjerim, a oni se odmjeravaju nedjusobno ko ima bolji biceps ili ko moze vise da digne iz bendza.

A posebno u mom kraju je IN da bildujes, rezulati nijesu bitni, bitno je da te gledaju u najbolju teretanu u gradu, i onda si faca :lol:

Nemoj nabildovane da diras, ja sam do skoro druzio sa njima sat vremena dnevno :lol:

Bas su onako zanimljivi, udje u teretanu djevojka utegnuta sa lijepom figurom, naravno da cu malo da je odmjerim, a oni se odmjeravaju nedjusobno ko ima bolji biceps ili ko moze vise da digne iz bendza.

A posebno u mom kraju je IN da bildujes, rezulati nijesu bitni, bitno je da te gledaju u najbolju teretanu u gradu, i onda si faca :lol:

:hahaha:
uzas xD

Sad je svuda trend da se svi bilduju...
kao fazon,od kad je moj drug iz razreda poceo da ide u teretanu, stalno smara o tim pricama,kurcevima,bicepsima,spravama...

a ja se jos vracam kuci sa njim posto zivimo blizu ..
U zadnje vreme samo kuliram ,zabodem sluske i odvrnem do daske

Sad je svuda trend da se svi bilduju...
kao fazon,od kad je moj drug iz razreda poceo da ide u teretanu, stalno smara o tim pricama,kurcevima,bicepsima,spravama...

a ja se jos vracam kuci sa njim posto zivimo blizu ..
U zadnje vreme samo kuliram ,zabodem sluske i odvrnem do daske

Ma svi se razumiju, a jedan klinac je pokusao da digne 100 kila iz bendza, da nijesam bio...u prolazu, ko zna sto bi mu se desilo jer su mu se ruke oduzele. A ja prosjecne snage pa od straha da mu ne bude sto nekako uspjeh uz njegovu pomoc da dignem ono cudo i vratim na mjesto.

a meni je bukvalno gadno kad vidim nekoga ciji je raspon ramena dva metra i obim jedne ruke pola...:bljak:
a u sustini svaki od njih izgleda kao obrnut trougao, posto se, jelte, samo gore sire....xD
warning-triangle-traffic-sign-thumb3414886.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back