Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
****** muziku bez ostre lirike i jebene emocije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa trens je nastao od tehno muzike....
isto kao sto je metal neastao od roka....xD
kako god...ja bez elektronike ne mogu da zivim![]()
Ja ne kontam ljude koji samo slusaju tehno ili trance,ili psychedelic njesra..
Prvo,to moze bilo ko da napravi,nabaca gomilu zvukova,malo sortira,lupi hiljadu kickova i snerova,udari i poneki hat ,bas linija i eto..
Aj kad si nadrogiran ili pijan,pa je tada fora,udara u mozak i flesevi i sva ta srranja..
Ali ovako strejt. no fakin vej.
Ja mislim da svaka pesma treba da ima ili neku pricu,ili poruku..a to moze da se prenese kroz dobar tekst .
Melodija je manje vazna,al zavisi i sta slusam.
u bluzu i dzezu je ona vazna koliko i glas izvodjaca
ja slusam Psychedelic Trance, Vokal Trance, Ambient Trance, Progressive Trance, Hard Trance, nesto od House-a ...onda...Alternative metal, Rap rock, Gothic rock, Symphonic metal, Nu metal, Metalcore, Heavy metal, Thrash metal.......
inace, pored svega toga...volim i Sergeja Cetkovica....
i slusam marchelove stare pesme....
i ima tu...zavisi kako sam raspolozena....
ja sam sasvim normalna![]()
Marchelo jeste dobar,donekle..ovaj novi album je poluproizvod sto se mene tice..
Al ima dosta neafirmisanih izdavaca koji su odlicni..
Kron ubaci emociju u svaku pesmu,bilo da je to prica o ljubavi kao ova,ili prica o zivotu,o ovoj drzavi ili sl.
Marchelo jeste dobar,donekle..ovaj novi album je poluproizvod sto se mene tice..
Al ima dosta neafirmisanih izdavaca koji su odlicni..
Kron ubaci emociju u svaku pesmu,bilo da je to prica o ljubavi kao ova,ili prica o zivotu,o ovoj drzavi ili sl.
sta znaci c1 kazneni poen?![]()