Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne kontam ljude koji samo slusaju tehno ili trance,ili psychedelic njesra..
Prvo,to moze bilo ko da napravi,nabaca gomilu zvukova,malo sortira,lupi hiljadu kickova i snerova,udari i poneki hat ,bas linija i eto..
Aj kad si nadrogiran ili pijan,pa je tada fora,udara u mozak i flesevi i sva ta srranja..
Ali ovako strejt. no fakin vej.

Ja mislim da svaka pesma treba da ima ili neku pricu,ili poruku..a to moze da se prenese kroz dobar tekst .
Melodija je manje vazna,al zavisi i sta slusam.
u bluzu i dzezu je ona vazna koliko i glas izvodjaca

Ja ne kontam ljude koji samo slusaju tehno ili trance,ili psychedelic njesra..
Prvo,to moze bilo ko da napravi,nabaca gomilu zvukova,malo sortira,lupi hiljadu kickova i snerova,udari i poneki hat ,bas linija i eto..
Aj kad si nadrogiran ili pijan,pa je tada fora,udara u mozak i flesevi i sva ta srranja..
Ali ovako strejt. no fakin vej.

Ja mislim da svaka pesma treba da ima ili neku pricu,ili poruku..a to moze da se prenese kroz dobar tekst .
Melodija je manje vazna,al zavisi i sta slusam.
u bluzu i dzezu je ona vazna koliko i glas izvodjaca

ja tehno samo u diskotekama, ovako kuci slusam rep, hip-hop, cak i balade, stari rock...ma sve...samo tehno i narodnjake ne slusam kuci, to slusam kad izadjem u grad...i u oba slucaja sam pijan, bilo narodnjaci ili tehno...mada uz tehno je ludje, k'o da si na drogama... :mrgreen:

ja slusam Psychedelic Trance, Vokal Trance, Ambient Trance, Progressive Trance, Hard Trance, nesto od House-a ...onda...Alternative metal, Rap rock, Gothic rock, Symphonic metal, Nu metal, Metalcore, Heavy metal, Thrash metal.......
inace, pored svega toga...volim i Sergeja Cetkovica....
i slusam marchelove stare pesme....
i ima tu...zavisi kako sam raspolozena....

ja slusam Psychedelic Trance, Vokal Trance, Ambient Trance, Progressive Trance, Hard Trance, nesto od House-a ...onda...Alternative metal, Rap rock, Gothic rock, Symphonic metal, Nu metal, Metalcore, Heavy metal, Thrash metal.......
inace, pored svega toga...volim i Sergeja Cetkovica....
i slusam marchelove stare pesme....
i ima tu...zavisi kako sam raspolozena....

negove stare pesme su THE BEST,te reci.....osecanja,jako dobra muzika :)

Marchelo jeste dobar,donekle..ovaj novi album je poluproizvod sto se mene tice..

Al ima dosta neafirmisanih izdavaca koji su odlicni..
Kron ubaci emociju u svaku pesmu,bilo da je to prica o ljubavi kao ova,ili prica o zivotu,o ovoj drzavi ili sl.

Ajde bre kakve veze ima vreme.vazna je muzika
pa ja slusam ziku iz 1930-e godine,boogie-woogie swing pesmice..
zakon..

inace,Stivene sta mi koj ****** dajes kaznene poene kada u onoj temi imam mozda dva jebena nistavna komentara za razliku od onih trolova.
sta koj' djavo

I mene stiven sje.ba :sad2: ima veze,jel te tvoje danas jako mali broj ljudi slusa (gotovo niko) glupo je kad nemas sa kim da podelis misljenje o toj pesmi :( ,a pesme iz ovog nekog vremena(sto sam ja stavila) moje drustvo ne zna,u principu :sad2: ili kazu "ma daaj,sta to slusas" sad su vazne,karleusa,seka aleksic,mile kitic i ostali plicaci.... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back