Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi neverovatno brzo mi je posvetlela kosa, u skoli su me neke drugarice pitale da l' sam se farbao, ja sam bio u fazonu wtf? Da li znate kako da je vratim u normalu, inace mi je do sad bila tamno smedja..Naravno necu farbu, nego neke stare babske recepte xD.

Da se nisi mozda uplasio necega pa pocela kosa da sedi, al' stade posto je skapriala da nije bilo toliko strasno? :eek:

Ne nego je namerno ne cistim dok ne nadjem slobodnog vremena da iscitam vase gluposti i obrisem spam . A to ce se desiti kad vidis da se desilo :lol:

Kad vi ne marite za moje gubitke vremena cisteci vas spam, sto bih ja mario za vase "neimanje" gde da se zabavljate :aha:
:lol:

Ma opusteno Stivika, pravicu ti ja posla kol'ko hoces :super:
prevrnula sam se
ti si lud covek:mrgreen:

Aj' ne lazi... :mrgreen:

AAAA boli me zub...
t2516.gif
:ceka:

Meni se sad u poslednje vreme bas ide kod zubara...isao sam pre mesecak dana da stavljam lek i provalio sam da se vise uopste ne bojim nicega... :P

Jedino sto me mrzi da idem rano jutri do tamo...em sam lenj em sto je to prerano za mene :zzzz:

popi onaj lek protiv bolova,mene je tako pre nekih mesec dana stalno boleo zub,nisam mogla da zivim....ali kod zubara NE ZELIM :sad2:

Budete li odbijali da odete kod zubara ovako rano, oticicete kod njega kad vam zub bude otisao u *****.
Inace ja sam provalio da sam vrlo, vrlo, bez zajebancije, vrlo otporan na bol. Recimo zubarka se zacudila sto nisam glas ispustio, a ja sam se zacudio sto je ona ocekivala da ispustim glas.
A i vise volim da istrpim bol, tih 20 minuta, nego da mi da anesteziju, pa posle kad mi anestezija prodje, da me boli glava ceo dan, i da budem nervozan. A ja kad sam nervozan, hocu da se pobijem sa nekim :lol: Cak i par puta nisam isao u skolu zato sto me spopadne takva nervoza, i tako besnim, divljam. Neopisivo.

Inace, nevezano za to. Na koji fazon mogu da izmerim koliku silu mogu da istrpim. Jer bas redovno sam sebe zabadam u stomak ne bih li video koliko mogu da izdrzim. Cak je u drug probao, ali nista nisam osetio. Mislim osetim ja, i posle bude crveno, ali nit mi izbije vazduh, nit osetim bol u trenutku kad me udari. Vec posle. Jel ima da se kupi neka vagica, ili neki merac? xD

Poslednja izmena:
kad vec pominjes bol,mmeni je zubarka busila zub,bez anestezije,i tu stavljala lek,i sad,to inace,kao treba da boli,posto je bez anestezije,i par puta mi je onako,lepo kazacila nerv,ja sam samo jednom,sto bi rekao iszpustila glas,i ona se bas zacudila,kao,bio decko neki stariji od mene,pre toga kao,jako ga je bolelo,a i vecinu pacijenata koji su stavljali lek na zub bez anestezije.....

Inace, nevezano za to. Na koji fazon mogu da izmerim koliku silu mogu da istrpim. Jer bas redovno sam sebe zabadam u stomak ne bih li video koliko mogu da izdrzim. Cak je u drug probao, ali nista nisam osetio. Mislim osetim ja, i posle bude crveno, ali nit mi izbije vazduh, nit osetim bol u trenutku kad me udari. Vec posle. Jel ima da se kupi neka vagica, ili neki merac? xD

Jesi pitao kevu da ti nije Chak Noris neki blizi rod ili mozda cale pa si povuko na njega? :eek:

Budete li odbijali da odete kod zubara ovako rano, oticicete kod njega kad vam zub bude otisao u *****.
Inace ja sam provalio da sam vrlo, vrlo, bez zajebancije, vrlo otporan na bol. Recimo zubarka se zacudila sto nisam glas ispustio, a ja sam se zacudio sto je ona ocekivala da ispustim glas.
A i vise volim da istrpim bol, tih 20 minuta, nego da mi da anesteziju, pa posle kad mi anestezija prodje,
da me boli glava ceo dan, i da budem nervozan. A ja kad sam nervozan, hocu da se pobijem sa nekim :lol: Cak i par puta nisam isao u skolu zato sto me spopadne takva nervoza, i tako besnim, divljam. Neopisivo.

Slazem se, bolje sto pre otici da se izleci zub nego posle da se vadi...doduse ja nikada nisam vadio zube zato sto su kvarni, vec bih uvek polomio zub zato sto sam isuvise nemiran i umesto da odem kod zubara ja nista ne poduzimam ili sam izvadim polomljen zub... :lol: Mada nije da sam imao mnogo takvih slucajeva, dva mozda... :think:

I ja sam provalio da sam otporan na bol, mada sam nesto prilicno siguran da vecina tako misli...a i sve je to u glavi...ranije sam najvise mrzeo anesteziju ili brusenje zuba, a sad mi uopste ne smeta, jedino kad se utripujem da ce brusenjem da mi prodje kroz zub i stigne do zivca... :lol: al' samo ne mislis na to i kraj.
Pre nedelju dana sam isao kod specijaliste nesto oko korena da radi, valjda mi je koren blizu sinusa zato sto sam kao klinac zaginuo negde i grunuo zubima xD ...imao sam 6 kopci posle toga, a nista nisam osetio, covek mi cestitao na kraju.... :rumenko: I jos sam trebao piti nesto za bolove kad prodje anestezija, a ni to nisam radio...

Ali nije to do nas, jednostavno zubar dobro odradi posao...imalo je slucajeva ranije kad bi me nenormalno boleo zub, ali na neki nacin mi se taj bol svidjao, pobesnim sav i onda iskoristim taj bes...npr. krenem da vezbam, a od besa mi adrenalin na 100% i sibam k'o lud... :mrgreen:

brate kad imas kinte ,odes kod privatnog..
bukvalno uzivas dok ti popravlja zub.
ali ebiga,cash :mrgreen:

Kakvi crni privatnici, zaobilazim to na kilometar...samo ti uzmu pare, a vecina posao ne odradi kako treba...

Imam druga koji je izbio zub kad je na bazenu skakao, ali on i inace oduvek ima zagorele zute zube, ogavne...i otisao kod privatnika i ovaj mu stavio novi zub...nece me cuditi ako mu zub spadne uskoro...zato sto da bi stavio laznjak valjda prvo trebas da lecis onaj zub o koji ces taj lasnjak da zalepis, inace ode mast u propast... :)

A i ja imam jedno lose iskustvo sa privatnikom, zato vise ne idem tamo... :/

E ja sam nosio tu fiksnu, nisam isao kod zubara godinu dana, i ona sva bila iznenadjenja kako su mi se povukli zubi, a nisam isao na zatezanje. Al mislim da si ga malo preterao sad za taj bol, ja samo nisam mogao nesto tvrdo da zvacem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back