GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Neki ortaci mi idu u solarijum, tripuju da su crnci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mada moram i ja mnogo sam beo a tesko boju dobijam na Suncu... plasim ljude leti koliko sam beo ko sneg![]()
pa ko ima svetlu kozhu i mladezhe i to, ne bi ni smeo da ide u solarijum.. xD
meni dermatolog reko ni slucajno -.-
Ljudi neverovatno brzo mi je posvetlela kosa, u skoli su me neke drugarice pitale da l' sam se farbao, ja sam bio u fazonu wtf? Da li znate kako da je vratim u normalu, inace mi je do sad bila tamno smedja..Naravno necu farbu, nego neke stare babske recepte xD.
Ne nego je namerno ne cistim dok ne nadjem slobodnog vremena da iscitam vase gluposti i obrisem spam . A to ce se desiti kad vidis da se desilo
Kad vi ne marite za moje gubitke vremena cisteci vas spam, sto bih ja mario za vase "neimanje" gde da se zabavljate![]()
![]()
prevrnula sam se
ti si lud covek![]()
ma kakav solarijum...nikad, makar ostala bela citav zivot...
vervetuso, ne mari, citao sam negde da muskarci vole zene svetlijeg tena
sa srecom sreco :*
popi onaj lek protiv bolova,mene je tako pre nekih mesec dana stalno boleo zub,nisam mogla da zivim....ali kod zubara NE ZELIM![]()
popi onaj lek protiv bolova,mene je tako pre nekih mesec dana stalno boleo zub,nisam mogla da zivim....ali kod zubara NE ZELIM![]()
Inace, nevezano za to. Na koji fazon mogu da izmerim koliku silu mogu da istrpim. Jer bas redovno sam sebe zabadam u stomak ne bih li video koliko mogu da izdrzim. Cak je u drug probao, ali nista nisam osetio. Mislim osetim ja, i posle bude crveno, ali nit mi izbije vazduh, nit osetim bol u trenutku kad me udari. Vec posle. Jel ima da se kupi neka vagica, ili neki merac? xD
Budete li odbijali da odete kod zubara ovako rano, oticicete kod njega kad vam zub bude otisao u *****.
Inace ja sam provalio da sam vrlo, vrlo, bez zajebancije, vrlo otporan na bol. Recimo zubarka se zacudila sto nisam glas ispustio, a ja sam se zacudio sto je ona ocekivala da ispustim glas.
A i vise volim da istrpim bol, tih 20 minuta, nego da mi da anesteziju, pa posle kad mi anestezija prodje, da me boli glava ceo dan, i da budem nervozan. A ja kad sam nervozan, hocu da se pobijem sa nekimCak i par puta nisam isao u skolu zato sto me spopadne takva nervoza, i tako besnim, divljam. Neopisivo.
Inace, nevezano za to. Na koji fazon mogu da izmerim koliku silu mogu da istrpim. Jer bas redovno sam sebe zabadam u stomak ne bih li video koliko mogu da izdrzim. Cak je u drug probao, ali nista nisam osetio. Mislim osetim ja, i posle bude crveno, ali nit mi izbije vazduh, nit osetim bol u trenutku kad me udari. Vec posle. Jel ima da se kupi neka vagica, ili neki merac? xD
brate kad imas kinte ,odes kod privatnog..
bukvalno uzivas dok ti popravlja zub.
ali ebiga,cash![]()