Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokajah se podjoh da je vidiiiiiiiimmmmmmmmm sa namerooooooom za pocetak novi, kad mi njena stara majka receeeeeeee ja te moliiiiiiiiim vise je ne zoviiiiiiiiiiiiii. Ne trazi je sineeeeeeeeee rece majka njenaaaaaaaaaaa ne diraj u njenu zapocetku srecuuuuuuu, jer ona je sineeeeee nocas isprosenaaaaaa ne donosi jeseeeen njenom prolecuuuuuuuuuuuuuuu.

kod mene sneg padao nekih 2 sata...i to mecava bogme....kisobran ti ne pomaze...to su ti babini jarci xD
sad smao kisa....
hladno...ima nekih 5 stepeni sad....
ja fino....slusam malo muziku i tako...
:D
gde mi je stivi? xD
:lol:
stivi orgija right now...:hahaha:
Joj :rumenko: Kako si to znao :lol:
a otkud tebi ta informacija?
znam, ti mene lazes, jer si ljubomoran na nasu neizmernu ljubav i pricas mi gluposti da bih ja izgubila poverenje u svog dragog, al to ti nece uspeti samo da znas...
xD
Vidis Verv kako su ljubomorni na ono sto ja i ti delimo :lol:
Vrsi moderacijsku duznost i brise sav spam, kako bi ovaj pdf zablistao za njegove vladavine.

:mazi:

Stivi ne lazi ljude da vrsis duznosti,2 dana je ona teen problemi tema zakljucana.
Sta radis,cistis spam od prve strane :per:

Ne nego je namerno ne cistim dok ne nadjem slobodnog vremena da iscitam vase gluposti i obrisem spam . A to ce se desiti kad vidis da se desilo :lol:

Kad vi ne marite za moje gubitke vremena cisteci vas spam, sto bih ja mario za vase "neimanje" gde da se zabavljate :aha:
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back