Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod mene sneg padao nekih 2 sata...i to mecava bogme....kisobran ti ne pomaze...to su ti babini jarci xD
sad smao kisa....
hladno...ima nekih 5 stepeni sad....
ja fino....slusam malo muziku i tako...
gde mi je stivi? xD
kod mene sneg padao nekih 2 sata...i to mecava bogme....kisobran ti ne pomaze...to su ti babini jarci xD
sad smao kisa....
hladno...ima nekih 5 stepeni sad....
ja fino....slusam malo muziku i tako...
gde mi je stivi? xD
Jojstivi orgija right now...![]()
Vidis Verv kako su ljubomorni na ono sto ja i ti delimoa otkud tebi ta informacija?
znam, ti mene lazes, jer si ljubomoran na nasu neizmernu ljubav i pricas mi gluposti da bih ja izgubila poverenje u svog dragog, al to ti nece uspeti samo da znas...
xD
Vrsi moderacijsku duznost i brise sav spam, kako bi ovaj pdf zablistao za njegove vladavine.
JojKako si to znao
Vidis Verv kako su ljubomorni na ono sto ja i ti delimo
![]()
o haj,ja sam bila sa drustvom u gradu,malo mek,ovo onoi sad mi je jako muka.....ali je bilo extra
![]()
o haj,ja sam bila sa drustvom u gradu,malo mek,ovo onoi sad mi je jako muka.....ali je bilo extra
![]()
Stivi ne lazi ljude da vrsis duznosti,2 dana je ona teen problemi tema zakljucana.
Sta radis,cistis spam od prve strane![]()
[Ne_Vazim_Se];17440536:Pa zato shto njihovo neimanje mesta da se zabavljaju znachi manje klikova shto opet znachi manje para za gazdu...