Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HVala vam ljudi nesmem se zajebavam vise,necu da pijem lekove do kraja zivota.....al sta da radim da sedim kuci i pijem vodu,zdravo se hranim i razmisljam o politici i tranziciji ? :/

sedis kuci, ides u skolu, druzis se sa vrsnjacima, izlazis, setas, pijes mleko, gledas dobre filmove, kuliras i kada ti se zdravstveno stanje popravi...mm, onda razmisli je li vredno da se vratis lesenju, a znas dokle te je to dovelo..
msm, uvek ti ostaje vuja :)
ae uzivaj, nisi na samrti, ovo je samo faza..i samo polako.. :)

Kad bi se meni to desilo ja bih ziveo kao da mi nista nije,pa makar me to i ubilo :)
mislim,Djole nemoj ti mene da slusas,ovo je samo moja poremecena misao

Pa znas kako i ja bi da nasstavim po starom al iskreno i uzentao sam se ono fazon mogu sledeci put da se sjebem zesce....necu da pije,duvam,pusim par meseici pa se vracam na staro samo u blazoj varijanti da se jos malo razvijem pa onda cu da nastavim da neizjebem sebe skroz ipak imam 15 g odina

sladoled.jpg

:worth::worth::worth:

Nego, ja sam najjaci sladoeld jeo u Cacku jednom...mislim da je bio od jagode, a unutra neki komadici...valjda komadici od jagode...a preko njega mrvice keksa...yebote, kako je taj sladoled bio dobar, dolazio sam cak do Cacka samo zbog sladoleda... :mrgreen:

Najjace sjebavanje ikada je kad su svi hvalili Dzeja u nekoj emisiji, i samo jedna zena zove i kaze "Sta ce taj patuljak, mogu burek sa glave da mu jedem!" a samo ce Dzej "A za jogurt ces morati da se sagnes..." hahaha, car :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back