Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i Wu tang su komercijala

komercijala je sve ono što je uspešno na tržištu, što se prodaje - a oni su imali platinaste albume... takodje su veoma popularni, pa su samim tim i mainstream

Eminem je svojim tiražima postao komercijalan (normalno), ali je održao stepen kvaliteta, kompleksne šeme rimovanja, unapredio flow etc.

Danas su ti pravi underground samo oni likovi po indie lable-ovima, koji rade muziku bez nekih specijalnih tržišnih pretenzija

Ali je wu-tang ostao po svom,menjali su stil iz albuma u album,ali eminem samo gleda da zaradi sto vise para,zato izbacuje pesme koje su delimicno rnb,pop.. i zato izbacuje one deluxe i special verzije,samo da zaradi sto vise

komercijala je sve ono što je uspešno na tržištu, što se prodaje - a oni su imali platinaste albume... takodje su veoma popularni, pa su samim tim i mainstream

Eminem je svojim tiražima postao komercijalan (normalno), ali je održao stepen kvaliteta, kompleksne šeme rimovanja, unapredio flow etc.

Danas su ti pravi underground samo oni likovi po indie lable-ovima, koji rade muziku bez nekih specijalnih tržišnih pretenzija

aman, covece, sedi, saberi sive mozdane celije, i odslusaj nesto od wutengovaca, pa se onda baci na eminema
i onda reci nesto sto nije totalna glupost
da, jeste, jeste eminem odrzao svoj fazon, fazon da mu je svaka pesma nalik narednoj..i da, cini mi se da je poceo da radi sa rijanom, nzm, mozda za sledeci 'hit' iscima i seku aleksic

hahahahaha

kad sam cula onu eminemovu novu,onu not afraid nisam mogla da prestanem da se smejem
prosli su njegovi dobri dani,ukoliko ih je ikada i imao
covek je izduvao sve svoje prave emocije,sad pise one tanana pesme za siroku masu

edit:ta pesma me podseca na ovu domacu:mrgreen:
ma uzmi me za ruke pa me vodi bilo gde,ma neka crknu svi od muke briga me za sve op cup op cup:mrgreen:

Poslednja izmena:
hahahahaha

kad sam cula onu eminemovu novu,onu not afraid nisam mogla da prestanem da se smejem
prosli su njegovi dobri dani,ukoliko ih je ikada i imao
covek je izduvao sve svoje prave emocije,sad pise one tanana pesme za siroku masu

edit:ta pesma me podseca na ovu domacu:mrgreen:
ma uzmi me za ruke pa me vodi bilo gde,ma neka crknu svi od muke briga me za sve op cup op cup:mrgreen:

Vala bas :neutral:
Bolje da se nije vracao na scenu, msm kada uporedim onog eminema na cije sam se pesme lozio, i ovog sad.. :neutral:
Ode i on u *****
Doduse ima ih pun ***** koji ga i dalje vole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back