The Good Rebel
Domaćin
- Poruka
- 3.458
vodite je !!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E Snikerse srce moje znamo da se zajebavamo....nego vi pocinjete malo da smarate!Vi bre smarate, naucite da se zayebavate i salite sa ostalima pa onda nesto serendajte...
Kako se npr. mi ne naljutimo kad Suzana krene da nas zayebava? Zato sto znamo da nije ozbiljna!
A mi kad krenemo da se zalimo, odma' svi krecete da reagujete tako kako reagujete!![]()

E sniki nemoj da lupas majke ti...ako mislis ovo ozbiljno lepo sam ti rekla da sam taj dan bila nadrkana i nervozna nemoj me sad nervirati a kao drugo sigurno ce da ga uvredi neka poruka od forumasice koju i ne poznaje...a ako me ovo samo palite nije smesno![]()
vodite je !!
Pazi...i mi smo 100x bili nadrkani pa nikada nismo onako odreagovali...
Hah, normalno da ce da ga uvredi...a sto si se ti onda uvredila kad se on salio i oterala ga sa tvog profila? svejedno je on samo forumas, samo forumasi citaju tvoj profil, dakle zasto?!
E Snikerse srce moje znamo da se zajebavamo....nego vi pocinjete malo da smarate!![]()

e ajde prestani keve ti
Pa ajde sad lepo reci zasto si ti onako odreagovala ako te uopste ne dotice misljenje nekoga koga ne poznajes??
E sniki nemoj da lupas majke ti...ako mislis ovo ozbiljno lepo sam ti rekla da sam taj dan bila nadrkana i nervozna nemoj me sad nervirati a kao drugo sigurno ce da ga uvredi neka poruka od forumasice koju i ne poznaje...a ako me ovo samo palite nije smesno![]()
je.bem li ti sve po spisku seljačino smrdljiva na kolac te nabiti treba
pronaćiću te i zaklću te seljaku retardirani
ti si FIlozof filozof si moj ***** filozofi su pametni ljudi jebeni spameru
neduhovita majmunčino, još jednom li se pojaviš na temi zadaviću te jer ssi čuo
ti ćeš da sereš nešto da se praviš duhovit
***** smrdljivo
Upravo tako, mi pocnemo da smaramo vas koji nemate pojma sta je humor...
A i ako vas smaramo onda se jednostavno odjavite ili ne odgovarajte, a nemojte onako oodreagovati kao fifty!![]()
Evo, da citiram jedan pp meni upućen.
Evo, da citiram jedan pp meni upućen
I da znate da ovo nije zezanje, Filozof mi je pokazao ovaj PP kad mu je taj lik poslao...pa vi sad vidite!
Nisam bila na forumu neko vreme tako da ne znam o cemu je rec! Ali mozda nekome takav humor ne odgovara,ljudi su rasliciti!!!
a sta ja imam sa tim likom? mogu da se kladim da si mu ti to poslao sada pa kao on ovde citira...joooj
Evo, da citiram jedan pp meni upućen
Ko je opasni baja ?Evo, da citiram jedan pp meni upućen

dobar si sniki