Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Filozofe ima dosta ljudi koji tvoje sale shvataju ozbiljno i neprijatno mi je kad to citaju na mom profu...a i bila sam nervozna tada stomak me razvaljivao :( :rida:

Sta bre? :huh:

Ybt te, ne mogu da verujem...vi stvarno ne kapirate da je Filozof dobar lik samo se zayebava, stvarno mi nije jasni kad tako odreagujete...'si videla ti kako smo se bezibre, Fiki i ja ranije zezali na foru pederluka? E pa mi nismo pravi geyevi, samo smo se sprdali ybt...wtf :huh:
Samo glupi ljudi ne kapiraju takve sale shvataju ih ozbiljno...

A i + sto bismo se mi sad trebali zapitati sto je tebe stomak razvaljivao, a?!?

Ybt, znas li ti Fifty da Filozofu stalno stizu PP-ovi puni uvreda?! Vi nemate pojma koliko je on emotivan, mozda ne deluje tako, ali jeste, a i da nije emotivan te poruke bi svakog uzdrmale...zamisli samo koliko je ona tvoja poruka uticala na njega... :confused:
Stvarno ne razumem neke forumase koji ne shvataju da se mi samo salimo kad krenemo sa nekim perverzijama...a mrzi me da to stalno pricam i crtam ovuda da bi neko ukapirao! :neutral:

Vi bre smarate, naucite da se zayebavate i salite sa ostalima pa onda nesto serendajte... :roll:

Kako se npr. mi ne naljutimo kad Suzana krene da nas zayebava? Zato sto znamo da nije ozbiljna!

A mi kad krenemo da se zalimo, odma' svi krecete da reagujete tako kako reagujete! :dash:

E sniki nemoj da lupas majke ti...ako mislis ovo ozbiljno lepo sam ti rekla da sam taj dan bila nadrkana i nervozna nemoj me sad nervirati a kao drugo sigurno ce da ga uvredi neka poruka od forumasice koju i ne poznaje...a ako me ovo samo palite nije smesno :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back