Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
Fiki jel ja treba da nacrtam da mi je taj dan bilo lose i da mi je sve smetalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sta sad? moja poruka "blamiras me" je 'tezine' kao ta? axxaxaaxadobar si sniki
![]()
E ovako,a da prestanete da se ponasate ko deca...sniki,filozofe ne treba ni sa humorom preterivati budite ozbiljni...bar kad treba.
I prekinite da se svadjate i vredjate,ponasate se ko maloumnici -_-''
da zovem ove sa pinka sve za ljubav
E ovako,a da prestanete da se ponasate ko deca...sniki,filozofe ne treba ni sa humorom preterivati budite ozbiljni...bar kad treba.
I prekinite da se svadjate i vredjate,ponasate se ko maloumnici -_-''
Devojko, kapiras li ti da nismo uopste to rekli vec ti samo pokazujemo sa kakvim se porukama Filozof susrece maltene svaki dan...a onakva tvoja reakcija mu stvarno nije bila potrebna, to je samo jos vise uticalo na njega...
Za koj ***** ja gleam ove rasprave![]()
da izvrsi samoubistvo predpostavljam ?a da oladis malo sniki?
E slazem se s tobom! A ljudi prestanita vise...
Šta bre preterujemo sa humorom, mi se uvek tako šalimo, i preko pp-a
ja se tako i uživo šalim
al' ajde, nije bitno ljudi - mi ćemo nastaviti u svom fazonu, ostali u svom, i što je najbitnije - da se ponovo lepo slažemo sa fifti i ostalima
ali nemojte više sa tim forama, to nas istinski vredja
Šta bre preterujemo sa humorom, mi se uvek tako šalimo, i preko pp-a
ja se tako i uživo šalim
al' ajde, nije bitno ljudi - mi ćemo nastaviti u svom fazonu, ostali u svom, i što je najbitnije - da se ponovo lepo slažemo sa fifti i ostalima
ali nemojte više sa tim forama, to nas istinski vredja
pa valjda zbog menea ja verovala da me volis...
![]()
slusaj ja se uzivo salim jos vise ali tad mi nije bio dan...predpostavljam da je ovo bila fora...ali ako te to ozbiljno vredja ili sta vec onda je to hm...ne znam...glupo...sta ima da te vredja rec nekoga koga nikad neces upoznati?
slusaj ja se uzivo salim jos vise ali tad mi nije bio dan...predpostavljam da je ovo bila fora...ali ako te to ozbiljno vredja ili sta vec onda je to hm...ne znam...glupo...sta ima da te vredja rec nekoga koga nikad neces upoznati?
a ne...sve mi je jasno...![]()
Jeste vas dvojica sijamski blizanci mozda pa da i tebe sniki vredja nesto sto je njemu napisano?
Konacno gotova rasprava jeee!Provaljujes li ti koliko ovo glupo zvuci?
Normalno da i to vredja, bez obzira sto ga nikada neces upoznati...a da to ne treba vredjati onda ti ne bi onako odreagovala "nemoj me blamirati, ovo citaju i drugi forumasi" kao da je bitno sto citaju drugi forumasi, svejedno nikoga od njih neces upoznati...bez obzira kakav ti dan bio...
ali dobro, zaboravimo na sve ovo
Kakvo slaganje samnom,daj rep podrzavaj mi politicku stranku mira xaxaxa
salim se![]()
Ma opusteno,znam kako ti je,ja sam se smejao kod druga na sahranu...pa ti vidi sta je humor.Ali nekad ne treba preterivati xD