Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako,a da prestanete da se ponasate ko deca...sniki,filozofe ne treba ni sa humorom preterivati budite ozbiljni...bar kad treba.
I prekinite da se svadjate i vredjate,ponasate se ko maloumnici -_-''

Šta bre preterujemo sa humorom, mi se uvek tako šalimo, i preko pp-a

ja se tako i uživo šalim

al' ajde, nije bitno ljudi - mi ćemo nastaviti u svom fazonu, ostali u svom, i što je najbitnije - da se ponovo lepo slažemo sa fifti i ostalima

ali nemojte više sa tim forama, to nas istinski vredja

E slazem se s tobom! A ljudi prestanita vise...

Kakvo slaganje samnom,daj rep podrzavaj mi politicku stranku mira xaxaxa
salim se ;)

ja se tako i uživo šalim

al' ajde, nije bitno ljudi - mi ćemo nastaviti u svom fazonu, ostali u svom, i što je najbitnije - da se ponovo lepo slažemo sa fifti i ostalima

Ma opusteno,znam kako ti je,ja sam se smejao kod druga na sahranu...pa ti vidi sta je humor.Ali nekad ne treba preterivati xD

ja se tako i uživo šalim

slusaj ja se uzivo salim jos vise ali tad mi nije bio dan...predpostavljam da je ovo bila fora...ali ako te to ozbiljno vredja ili sta vec onda je to hm...ne znam...glupo...sta ima da te vredja rec nekoga koga nikad neces upoznati?

slusaj ja se uzivo salim jos vise ali tad mi nije bio dan...predpostavljam da je ovo bila fora...ali ako te to ozbiljno vredja ili sta vec onda je to hm...ne znam...glupo...sta ima da te vredja rec nekoga koga nikad neces upoznati?

Provaljujes li ti koliko ovo glupo zvuci? :lol:
Normalno da i to vredja, bez obzira sto ga nikada neces upoznati...a da to ne treba vredjati onda ti ne bi onako odreagovala "nemoj me blamirati, ovo citaju i drugi forumasi" kao da je bitno sto citaju drugi forumasi, svejedno nikoga od njih neces upoznati...bez obzira kakav ti dan bio...
ali dobro, zaboravimo na sve ovo

Provaljujes li ti koliko ovo glupo zvuci? :lol:
Normalno da i to vredja, bez obzira sto ga nikada neces upoznati...a da to ne treba vredjati onda ti ne bi onako odreagovala "nemoj me blamirati, ovo citaju i drugi forumasi" kao da je bitno sto citaju drugi forumasi, svejedno nikoga od njih neces upoznati...bez obzira kakav ti dan bio...
ali dobro, zaboravimo na sve ovo
Konacno gotova rasprava jeee! :D

Kakvo slaganje samnom,daj rep podrzavaj mi politicku stranku mira xaxaxa
salim se ;)

Ma opusteno,znam kako ti je,ja sam se smejao kod druga na sahranu...pa ti vidi sta je humor.Ali nekad ne treba preterivati xD

Ma brate, ja kojoj god sam sahrani prisustvovao polovina ljudi je plakalo od smeha..ne mogu da placem zbog nekoga koga nisam poznavao...da mi se place zbog toga ja onda ne bih prestajao plakati jer svake sec. neko pogiba xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back