Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
Aha...
pf, nemam pojma...nekoj ŠBZD ligi verovatno...
...znam samo da su dobre, a koja su liga nem' pojma... xD
kako se zove klub..?
xD
mi smo prva B....
ja mislim da su one druga liga.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha...
pf, nemam pojma...nekoj ŠBZD ligi verovatno...
...znam samo da su dobre, a koja su liga nem' pojma... xD
kako se zove klub..?
xD
mi smo prva B....
ja mislim da su one druga liga.......![]()
Ne znaaaaam...sad se osecam k'o debil, nikad nisam pitao kako im se zove tim...a isao sam da ih gledam...haha xD
Mozda takovo...ili lasta... xD![]()
Boli me uvo, ja sam siguran... .!.
haha...ma reko' da mu pokazem tim protiv kog je igrala ver...al' ozb.![]()
A ove primachice, primaju li dobro?jeste...takovo...nasla sam ja.....nisu u nasoj ligi...
evo nas http://www.uokpl.rs/index.php?optio...icle&id=190:putevi-trendexprijepolje&catid=36
hvala bogu, nema slikajos uvek
katastrofa su...slikale smo se posle treninga
inace...izgresili su imena neka....xD
ja ne znam zasto se uopste cimate do BG-a na sajam knjiga da bi kupili mikijev zabavnik
![]()
Pokaži mi![]()
A ove primachice, primaju li dobro?
Pazi samo da ti tamo u Uscu ne sipaju heroin u drogu!ako budes bio do Usca ili Delte videces masu klinkica droljetina koje tu bleje ko tele u sarena vrata skoro svaki dan u izloge a nemaju kesha ni da kupe carape tamo
btw. nemoj da propustis priliku da kada budes u Uscu svratis i do onih fensi klonja koje imaju klimu,3D ogledala i pozlacene cesme da se slikas u odrazu ogledala napucen![]()
Majku mu...Za moje dogodovstine zadnje veceri na ekskurziji zna ceo grad...I to vise od mene.
Majku mu...Za moje dogodovstine zadnje veceri na ekskurziji zna ceo grad...I to vise od mene.
Pa realno a najveca fora je sto nisi danas cool riba u drustvu ako ne blejis u Uscu ili Delti i ne visis u wc-u ne da bi **** nego da bi pozirao pred ogledalom...da obiju kuci kasicu prasicu ne bi imale da kupe tamo orbit zvake koje su na snizenju jos![]()
Hahahaha...a jaaadne...![]()
![]()