Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SIG?
Ja igram samo sa jednim heropjem zauvek.
Mozda bi mogao da me dobijes sa svim drugim herojima ako bi izabrao i ja drugog.
Ali ako imam svog stalnog heroja nema sanse da me dobijes.
Bez obzira da li imas silence heroje, ili neke posebno imba.

E onda ne znam koji je, ali ti mi ipak reci, da vidim koje je to zajebano mudo. Inache, svaki heroj ima drugog koji ga direktno kontrira, zato se 1v1 uvek igra sa istim herojima.

1vs1 nije prava igra.
Na razer global challenge-u nema 1vs1 kao i na ESWC-u i ne igram to uopste.
Ne, mozemo da odigramo zajedno 5vs5 na B.Net-u pa ces videti koji je ali nema da ti kazem pa da spremas protiv otrov.:)

1vs1 nije prava igra.
Na razer global challenge-u nema 1vs1 kao i na ESWC-u i ne igram to uopste.
Ne, mozemo da odigramo zajedno 5vs5 na B.Net-u pa ces videti koji je ali nema da ti kazem pa da spremas protiv otrov.:)

Slazhem se, ali onda ti svi planovi padaju u vodu, s obzirom na to da 5v5 zavisi od timske igre i heroja koji dobro saradjuju zajedno, a ne od pojedinachno jakih heroja. A ne bi zheleo da ti ja dovedem neku svoju ekipu. :mrgreen:

Te misice su k.urac od riba realno...anoreksicne su i rebra im se vide, i jos sam par puta sam gledao onaj nas izbor za miss Srbije i ja ne znam po kojim kriterijumima su ono najlepse ribe u Srbiji :huh: da izadjes u Knez sad naleteces bar na 10 riba koje lepse nego sve te kokoske zajedno

a i pamet im je diskutabilna :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back