-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
Sklopio sam dill sa crncima, da ne kavaju mene u zamenu za tebe...zato sad nemas tu pciju brijanja, isuvise je bolno...![]()
Ahahahaha! xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sklopio sam dill sa crncima, da ne kavaju mene u zamenu za tebe...zato sad nemas tu pciju brijanja, isuvise je bolno...![]()
Odoh sad stvarno...vidimo se kad se vidimo, a sa tobom se Bezimena vidim veceras, ostavi prozor otvoren da mogu lakse da te ukradem...![]()
Samo se pozdravljaš a ne ideš nikad. Tutanj.Odoh i ja sad još malo da prodzaram pizdu...
![]()
Ja sam isto zaljubljen u bezimenu![]()
Ma fapao sam malopre, sad odmaram malo...![]()
Ja sam isto zaljubljen u bezimenu![]()
Bezimena je pravi dokaz da spoljasnost nije bitna...![]()
Jesi obriso tastaturu?![]()
Izvini, to mi je bila namera...![]()
Ma nisiiiiiii, čini ti se.
Stvarno jesam.. :/...
Obicno stavim slike devojaka koje volim na avatar, stavio bih i tvoju uz tvoju dozvolu <3
Stvarno jesam.. :/...
Obicno stavim slike devojaka koje volim na avatar, stavio bih i tvoju uz tvoju dozvolu <3
Neka, neka. Valjda ću nekom biti wepa.![]()
A šta ti je ovo na avataru?![]()
Ahm DEVOJAKA xD... Ti si pravi muskarac kako.. xDNe lazi...moju sliku nikada nisam video na tvom avataru...
Ma wepa si, salim se ja...jos ako mi posaljes sliku gde si gola, tad ces mi tek biti lepa...![]()
Važi, samo da prođu ovi hladni dani, znaš, katastrofa. :S NE bih da se prehladim xD
Pa to sam ja, pozirao sam doduse malo xD...
Ahm DEVOJAKA xD... Ti si pravi muskarac kako.. xD
Važi, samo da prođu ovi hladni dani, znaš, katastrofa. :S
Aww, hvaja...![]()
Pa sta, nece ti se skupiti valjda pisa na hladnoci majku mu? :S
Oće. :S Nećeš valjda da mi se to dogodi? :SSSSSSSSSS Zloćo jedan.