Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Diket, pogledacu jednom xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedem sendvic sladoled... xD
Odličan sladoled. xD ja ternutno ništa ne hasam, i slušam muziku neku, kuliraaaaam. XD

bas je nom nom nom... xD
Ako, ako, tako treba...![]()
kako dosadan razgovor, znači, i sama sam sebe smorila. xD

Vala bas, smoru jedan... xD
E, odoh ja, moram da ucinim par dobrih dela...![]()
@Direkt
Hvala na linkovima...![]()

Moras to malo diskretnije 
Stivi, opet pravis probleme![]()

brate, trazim sranja tamo gde ih nema
zapravo ne znam sta trazim sto je najgore no dobro .

nismo al smo se drazli za ruke kao parste se poljubili?![]()

lako je tebi da kazes . a sto cu posle da gorim u paklu to nikom nistaJust do it!![]()

nismo al smo se drazli za ruke kao par
hteo sam, ali sam se suzdrzo![]()
lako je tebi da kazes . a sto cu posle da gorim u paklu to nikom nista
Radio sam ja i gore![]()
skidao si ribe drugovima 
cekaj, to je ona devojka sto ima momka right? Pa drzanje za ruke je bas lepo <3. Imam osecaj da si slican meni, tako i ja jednu moju koleginicu satlno uzmem pa je mazim i ljubim, a ona nesto kao pa nemoj pa sta radis to i slicno xD.. ali ja uzmem pa je bas lepo mazim, ili je zagrlim onako i prislonim na grudi tako da cuti tu ^_^...

So what if I did so
A sto je ona s tobom redovno a ne s deckom 

Braco, kako si ti emotivan xD![]()

pa jeste.. ta koleginica je mnogo slatka i dobra.. I onda vise volim tako da je mazim i volim xD... Mada mi smo se i ljubili u usta tako da, nije kao stivenov slucaj..
Inace stiven jos malo ako bude imao srece i eto mu prve devojke![]()
Braco, Braco, mene nasao da lazes 
pa jeste.. ta koleginica je mnogo slatka i dobra.. I onda vise volim tako da je mazim i volim xD... Mada mi smo se i ljubili u usta tako da, nije kao stivenov slucaj..
Inace stiven jos malo ako bude imao srece i eto mu prve devojke![]()

Ma gde moze biti slatka i dobra...na tehnici? Sta ti studirasBraco, Braco, mene nasao da lazes
P.S. Dobra moze, al' slatka...hmm...i dobra...hmm...
... A tamo su sve zgodne lepe i zategnute.. Ali ova je nekako dobra u dusi, osim sto je slatka i tome slicno. A i mnogo lepo mirise