Pub "T!nejdzheri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je suis fucked up.

Nemaju svi baš tako dobro mišljenje o Saltu...
Al šta znam... meni nije toliko loš :p

Salt 2010
S obzirom na dobru politicku zamisao filma odnosno dobar scenario morali su MNOGO bolje da odrade akcione scene,a s obzirom da Angelina Jolie ne zna da napravi ni kolut napred a kamoli da donese nesto dobro akcionim scenama to ispadne bezveze.A najvise me nervira ono kad bude scena tuca udarci se prikazu iz vise kamera da bi bilo urbanije i turbulentnije a ustvari nista nisi video.I zao mi je sto Tom Kruz nije prihvatio ulogu pa je umesto njega uzeta Angelina Jolie za Salt 2010...solidan film koji ce se vrlo brzo zaboraviti

Salt 2010 6/10
Dobro je, Rambo jor nije ravan. Skace s mostovima, kamionima, helikopterima, pobije sve oko sebe dok ovi trepnu, 100 x bolje nego sto je bio onaj "Univerzalni ratnik" zadnji deo.

Salt 5/10
Jos jedna budzotina od filma puna nedoslednosti i rupa u scenariju.
Film pocinje obecavajuce,ali onda nastaje totalna zbrka,ne kao produkt kompleksnog ali dobro smisljenog scenarija,nego kao zbrka u svakom pogledu.Jos jedna potvrda koliko ove u Holivudu bas zabole za dobru pricu,zaplet,rasplet itd........misle da je dovoljno angazovati atraktivnu glumicu,napraviti par dobrih spec. efekata,par adrenalinskih scena akcije i to je to.
Shipak........

Uh, najmanja mi je to briga...
al kad vec ispisa, ko napisa da ne umije da napravi kolut naprijed, skoro sve u Tomb R je uradila sama :) Najjace mi je kad prevrne onaj skuter u vazduhu... Znaci ne zna kolut aprijed sama a zna sa skuterom :lol:

Uh, najmanja mi je to briga...
al kad vec ispisa, ko napisa da ne umije da napravi kolut naprijed, skoro sve u Tomb R je uradila sama :) Najjace mi je kad prevrne onaj skuter u vazduhu... Znaci ne zna kolut aprijed sama a zna sa skuterom :lol:

To je uradila sama.... nisam znao...
A čuo sam i da je u Saltu dosta scena sama :)

Al nije sigurno skočila sa mosta na kamion u razdaljini od 30 m :roll:

E ni meni salt ne izgleda nesto privlacno, msm gledao sam trailer u bioskopu, ono kad smaraju sa trailerima pre filma, i nzm....

@Acting_Me

Pa da, msm u faci je uvek bila ok, mada mi je sada opet i u faci izgledala nzm, nekako prirodnije, ali ovako, inace je imala period gde se bas osusila, msm kolko se ja secam u tomb rideru je bila ok :)

EDIT: leteci postovi :lol:

To je uradila sama.... nisam znao...
A čuo sam i da je u Saltu dosta scena sama :)

Al nije sigurno skočila sa mosta na kamion u razdaljini od 30 m :roll:
To sam vidjela u traileru, to ni ja ne vjerujem, iako lupaju da su joj napunili torbu ne znam ni ja cime da se ne povrijedi :))) U Tomb raideru je dosta toga sam auradila, i obucavali su je... sad cu ti postaviti link :)) Cak je i jogu vjezbala :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back