- Poruka
- 12.955
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) , da vam dete tako bude ludo i glupo idi u pi..u mat...nu . . . *** na faceu, samo widis 50 statusa od 100 lajkowa mj umro u 58
amy u 28
kenedi u 48
, i kao koliko biber ima godina - ae poenta opravdava ali opet koliko su deca glupa. . . 
Razmisljamo da ortaku kupimo kurvu za 18. rodjendan
Sta vi mislite o tome?
![]()

Sto bi rekao gastozz (ako znate ko je) , da vam dete tako bude ludo i glupo idi u pi..u mat...nu . . . *** na faceu, samo widis 50 statusa od 100 lajkowa mj umro u 58
amy u 28
kenedi u 48
, i kao koliko biber ima godina - ae poenta opravdava ali opet koliko su deca glupa. . .
![]()
a Gastoz je pametan u pm, govorim to jer ga znam.. A i sa klipova se moze videti da nije suva inteligencija hm? Ok, zna da bude zabavan nekad, al sve je to precenjeno..
Mamicu vam ljubavnu...
Evo posto je danas Dan zaljubljenih, da vam otpjevam (ako se to uopste moze nazvati pjevanjem) nesto romanticno
http://vocaroo.com/i/s0DYJLvdZ8we
Nije nesto ali iz duse je![]()

Ne zajebavam se![]()
Zanima me (muski deo) sta bi ste vi radili da dobijete taj poklonJel bi bili srecni ili ubedaceni,ljuti
?

Ne zajebavam se![]()
Zanima me (muski deo) sta bi ste vi radili da dobijete taj poklonJel bi bili srecni ili ubedaceni,ljuti
?
sta znam, popricajte sa njim na taj fazon, vidite sta on misli o tome...ja se ne bih ljutio ako bi me neka ***** cekala u hotelskoj sobi...kako ste vi planirali da mu je poklonite? Ono, pred svima mu je izvadite iz dzepa ili...? 

Ne zajebavam se![]()
?

@funny iz istog smo sela!, igrali smo fuzbal cesto pre
Zezam se...kul... 
Stojao sam 'ladno na ivici zgrade, a da nisam ni znao, sneg se presavio preko oluka i ne vidi se gde je ivica, da nisu videli ovi sa susedne terase i rekli mi..gotovo, ne biste me vise videli ovde da pisem...
Upravo sam se bio peo na krov i cistio metar snega...Stojao sam 'ladno na ivici zgrade, a da nisam ni znao, sneg se presavio preko oluka i ne vidi se gde je ivica, da nisu videli ovi sa susedne terase i rekli mi..gotovo, ne biste me vise videli ovde da pisem...
![]()

Sad treba da smo srecni ili sta?![]()
Sad treba da smo srecni ili sta?![]()
Ne nego sad treba da pomislite kako sam ja kul i kako sam syebao deda mraza zato sto sam mu zablokirao put u dimnjak... 
Pa valjda...
Ne mislis valjda da je trebalo da padne...![]()

Mozda se salim, a?Pa valjda...
Ne mislis valjda da je trebalo da padne...![]()

Mrs konju jedan...Ne nego sad treba da pomislite kako sam ja kul i kako sam syebao deda mraza zato sto sam mu zablokirao put u dimnjak...
![]()
Stvarno bi to uradio Deda Mrazu?