Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Mrki resio da odigra bingo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrki resio da odigra bingo...
K'o moja baba, igre na srecu i grebalice i piccke materine...
Inace, imam najsrecnijeg tetka na svijetu, redovno dobija auta i motore na nagradnim igrama, do sad je dobio 3 auta i 2 vespe, znaci ne mogu da vjerujem...

K'o moja baba, igre na srecu i grebalice i piccke materine...
Inace, imam najsrecnijeg tetka na svijetu, redovno dobija auta i motore na nagradnim igrama, do sad je dobio 3 auta i 2 vespe, znaci ne mogu da vjerujem...
A ebeni lost!

Co'ek ima dobru karmu, i treba to postovati.

On je srecan i bez ovih brojevaTakav ti je Mrki...
Idup...reci mu da odigra ove brojeve, ima da dobije kucu na plazi...![]()

Ma postujem ja, samo se svaki put sve vise i vise iznenadjujem, a kad ga TV intervjuise on kaze "Pa lijepo, odigram i dobijem", mislim sta ocekuju ovi reporteri da ce da kaze?Co'ek ima dobru karmu, i treba to postovati.
Bravoooo!
Bolje je kad ima dobru sarmu...![]()
Bolje je kad ima dobru sarmu...![]()

Doticni moze da ima oboje, pa zasto da bira
Nego izasao sam u setnju, znaci ribarske cizme su neophone, ulicama je napravljen pire od snijega![]()
Nije humano 'leba mi...pitam se kad ce prestati da pada... :OOn je srecan i bez ovih brojeva
Ma postujem ja, samo se svaki put sve vise i vise iznenadjujem, a kad ga TV intervjuise on kaze "Pa lijepo, odigram i dobijem", mislim sta ocekuju ovi reporteri da ce da kaze?

Vala bas...treba covek da odigra broj cipela da bi ga pustili na miru... xD
A sa prozora vise nista ne vidim, potpuno sam zatrpan... xD Moracu uskoro to da ocistim...
HahahTo je definitivno najsrecniji covjek kojeg ja poznajem, tako da i s brojem cipela bi imao sansu da dovede do bankrota ove (ne znam kako se zovu pa samo kazem "ove") xD

Samo polako, u srijedu-cetvrtak novi ledeni talas ovdje, tako da mi se ne zuri nidje![]()

Ma 'ebes ti to...kazu da ce nama ovde uskoro da iskljuce struju, sve poledilo u p.m...A sa prozora vise nista ne vidim, potpuno sam zatrpan... xD Moracu uskoro to da ocistim...
Ma begaj...kad mu se porodi zena i kad ga pitaju "Je l' vam ovo najsrecniji dan u zivotu?" smem da se kladim da ce covek da se zamisli...![]()

? 
Razmisljamo da ortaku kupimo kurvu za 18. rodjendan
Sta vi mislite o tome?
![]()
Razmisljamo da ortaku kupimo kurvu za 18. rodjendan
Sta vi mislite o tome?
![]()

Bogami ako ces da pjevas, treba ti i mikrofon, to vec ne mozes sve preko tog programaA isto tako i akusticnu gitaru snimam preko mikrofona. E sad, ovakav jedan bi mi rijesio svu dilemu:
http://www.musik-schmidt.de/images/product_images/popup_images/Audio-Technica-AT-4047-MP.jpg
Ali je skup u pm.
Ovaj sto ja koristim je najbolji. E sad ako ces elektronsku muziku, i za to je dobar s tim sto ja to vec ne znam da radim.