Pub "T!nejdzheri" vol 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Thenumbers.jpg

Takav ti je Mrki... :D
Idup...reci mu da odigra ove brojeve, ima da dobije kucu na plazi... :P
On je srecan i bez ovih brojeva :P
Co'ek ima dobru karmu, i treba to postovati.
Ma postujem ja, samo se svaki put sve vise i vise iznenadjujem, a kad ga TV intervjuise on kaze "Pa lijepo, odigram i dobijem", mislim sta ocekuju ovi reporteri da ce da kaze?

Ma 'ebes ti to...kazu da ce nama ovde uskoro da iskljuce struju, sve poledilo u p.m... :lol: A sa prozora vise nista ne vidim, potpuno sam zatrpan... xD Moracu uskoro to da ocistim...

Odoh, cujemo se posle... :bye:

Hahah :D To je definitivno najsrecniji covjek kojeg ja poznajem, tako da i s brojem cipela bi imao sansu da dovede do bankrota ove (ne znam kako se zovu pa samo kazem "ove") xD

Ma begaj...kad mu se porodi zena i kad ga pitaju "Je l' vam ovo najsrecniji dan u zivotu?" smem da se kladim da ce covek da se zamisli... :lol:

Bogami ako ces da pjevas, treba ti i mikrofon, to vec ne mozes sve preko tog programa :lol: A isto tako i akusticnu gitaru snimam preko mikrofona. E sad, ovakav jedan bi mi rijesio svu dilemu:
http://www.musik-schmidt.de/images/product_images/popup_images/Audio-Technica-AT-4047-MP.jpg
Ali je skup u pm.

Ovaj sto ja koristim je najbolji. E sad ako ces elektronsku muziku, i za to je dobar s tim sto ja to vec ne znam da radim.

Uz zakasnjenje... Jesi lud, kakvo pevanje? Ja kad pustim glas odma mobilisu specijalne snage :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back